Nu skal der ekstra fut i fanscenen omkring Kvindelandsholdet

0
531
Glade fans til Nation League-kampen i efteråret mod Island på Viborg Stadion. Foto: Anders Kjærbye - dbufoto.dk

Fanscenen omkring Kvindelandsholdet skal udvikles, og derfor opretter DBU nu et fanpanel. Blandt medlemmerne er Sofie Damberg fra Farum Bangers, medstifter af kvindelandsholdets fanklub Amalie Bremer samt tidligere landsholdsspiller Luna Gevitz

Der skal endnu mere fut under fanscenen omkring Kvindelandsholdet. Det mener DBU, som nu etablerer et fanpanel, der skal forbedre oplevelsen for fans og øge opbakningen til landsholdet.

”Vi oplever en stigende interesse i Kvindelandsholdet fra vores mange passionerede fans, der kan hjælpe med at løfte fanscenen omkring Kvindelandsholdet til et endnu højere niveau. Derfor opretter vi nu et fanpanel, der i tæt samarbejde med os skal kigge på, hvordan vi kan skabe endnu større engagement med nye aktiviteter og uforglemmelige oplevelser,” siger Martin Ramtung, fankoordinator i DBU, til dbu.dk.

Bred vifte af deltagere

Panelet har deltagelse af en bred vifte af danske fans. En af dem er Sofie Damberg, landsholdsfan og medstifter af Farum Bangers, der bakker FC Nordsjællands kvinder op:

”Jeg har meldt mig til fanpanelet, da jeg synes, at kvindefodbold er på vej i den rigtige retning. Men jeg vil gerne bidrage til en større udvikling. Det danske kvindelandshold og kvindefodbold kan noget helt specielt, som kræver en større opmærksomhed, end det er tilfældet lige nu,” siger Sofie Damberg til dbu.dk.

“Jeg vil gerne bidrage til en større udvikling”

Er ved at finde de sidste deltagere

Ud over Sofie Damberg tæller fanpanelet også Amalie Bremer, der er medstifter af fanklubben for Kvindelandsholdet, tidligere landsholdsspiller Luna Gevitz samt landsholdsfans Freja Dahl og Jacqueline Berry. DBU er i gang med at finde de sidste medlemmer af fanpanelet.

Fanpanelet for Kvindelandsholdet vil mødes før hver landsholdssamling for at diskutere relevante områder omkring fanscenen. Det inkluderer fanzone, tifo- og stemningsarbejdet, stadionunderholdning i forbindelse med landskampe, udebaneture og meget mere.