BGI akademiets fodboldpiger tager guldet til DM i indendørsfodbold for efterskoler 

0
720
Foto: BGI akademiet

BGI akademiets fodboldpiger kan efter en flot indsats tage både guld- og sølvmedaljer med hjem fra årets DM i indendørsfodbold for efterskoler   

Efter en intens dag i Hedensted hallerne kunne BGI akademiets fodboldpiger kalde sig Danmarksmestre i indefodbold i A-rækken.

Pige A gjorde rent bord og vandt ret overbevisende sin pulje med flere mål. Efterfølgende blev det til en rigtig tæt semifinale, hvor BGI akademiet formåede at trække det længste strå, som gav dem en plads i finalen. Her spillede pigerne en virkelig flot kamp og kunne efterfølgende tage guldet med hjem.

Med fight, god holdindsats og den rette indstilling formåede pigerne at ende Danmarksmesterskaberne succesfuldt.

’Alle gav sig 100 procent og var lige vigtige på banen, og det er vigtigt til et Danmarksmesterskab. Det var en ren fornøjelse at have så stærkt sammentømret et hold med ude, så det er fuldt fortjent, at de vinder DM, siger træner fra BGI akademiet Martin Hangaard Kristensen.

Foto: BGI akademiet

Også sølvmedaljer til BGI akademiet

I pige B-rækken stillede BGI akademiet også op med et hold. Pige B tabte ikke en eneste kamp i puljen og spillede nogle intense og tætte kampe i semifinalerne, men måtte desværre se sig slået i finalen.