Landsholdet spiller sine to sidste EM-kval-kampe i Vejle

0
372
"Vejle er en stor fodboldby, og jeg er sikker på, at vi vil få nogle fantastiske rammer og en stor opbakning fra de danske fans," siger Amalie Vangsgaard, som her jubler med holdkammeraterne efter en scoring. Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk

Danmark spiller sine to sidste hjemmekampe i EM-kvalifikationen på Vejle Stadion. Kampene er mod Spanien den 31. maj og Tjekkiet den 16. juli, og billetsalget til begge kampe er åbent.

Vejle Stadion lægger græs til, når landsholdet skal jagte kvalifikationen til holdets niende EM i træk. DBU har netop offentliggjort, at de sidste to hjemmekampe i EM-kvalen skal spilles på Vejle Stadion. Det sker fredag den 31. maj kl. 19.00, hvor modstanderen er verdensmestrene fra Spanien, og den 16. juli, hvor Tjekkiet er modstanderen.

Landsholdsangriber Amalie Vangsgaard ser frem til at mærke opbakningen fra de danske fans i Vejle:

”Jeg glæder mig helt vildt til de to kampe. Vejle er en stor fodboldby, og jeg er sikker på, at vi vil få nogle fantastiske rammer og en stor opbakning fra de danske fans. Vi vil gøre alt for at give danskerne to gode kampe i jagten på kvalifikation til EM,” siger Amalie Vangsgaard til dbu.dk.

Billetsalget er startet

Allerede nu kan du sikre dig en plads på Vejle Stadion til de to opgør, der kan blive afgørende i jagten på EM. Billetsalget er åbent på billet.dbu.dk.