Kvindepokalen: Fortuna og Kolding er ude, Næstved slog B.93

0
635
AGF jubler efter Julianne Ross' scoring. Foto: Jess M. Madsen

AGF, Brøndby, Næstved og FC Nordsjælland er klar til semifinalerne i Gjensidige Kvindepokalen

Så er der sat navn på de fire hold, der skal slås en plads i årets finale i Gjensidige Kvindepokalen. Lørdag blev der spillet kvartfinaler, og her spillede AGF, Brøndby, Næstved HG og FC Nordsjælland sig videre til semifinalerne.

AGF er videre efter en 1-0 sejr ude over Fortuna Hjørring. Julianne Ross sørgede for kampens eneste mål i det 30 minut. Fortunas Joy Omewa fik bolden i mål i overtiden, men der var offside i situationen.

“Fortuna-spillerne skal stramme sig an og være mere chance-betonede, når der skal kæmpes for en acceptabel placering i ligaen,” skriver Fortuna selv i referat fra kampen.

I Kolding blev det også til en udebanesejr. Brøndby var på besøg og vandt 2-0 på mål af Linnéa Louise Borbye i det 33. minut og Cecilie Buchberg i det 70. minut.

I Odense spillede de forsvarende pokalvindere FC Nordsjælland sig videre med en sikker 3-0 sejr over Dalum/Næstby. Alma Marie Plank Aagaard blev dobbelt målscorer med 1-0 i 13. og 3-0 i 83. minut. Anna Christine Walter sørgede for undervejs for 2-0.

Størst spænding var der i kampen mellem Næstved og B.93. Den måtte ud i 2 x 15 minutters forlænget, hvor den tidligere udlandsprof Louise Ringsing sørgede for 3-2 sejren til Næstved.