FC Nordsjællands kvinder har fået sin egen fangruppe: Vil du med på tur?

0
589
Foto: Farum Bangers

Farum Bangers er en uofficiel fangruppe for FC Nordsjællands kvindehold. Gruppen tager lørdag med holdet til pokalkamp i Næsby men mangler et par tilmeldinger

FC Nordsjællands kvinder har fået deres egen, uofficielle fanklub, som støtter holdet med tifoer og slagsange både til hjemme- og udekampe. Farum Bangers er navnet, og de beskriver sig selv som “en uofficiel fangruppe for FC Nordsjællands kvindehold der vil arbejde for god stemning og et trygt fanmiljø til kvindernes kampe”:

“Vi står bl.a for solidaritet, ligestilling, passion og da fodbold er for alle ønsker vi også dette afspejlet på tribunen. Vi er imod enhver form for diskrimination,” lyder det.

Foto: Farum Bangers

Farum Bangers har eksisteret siden sommeren 2023. Der er indtil videre omkring 50 medlemmer af fangruppen, som på lørdag kan opleves i Odense, når FC Nordsjælland spiller pokalkamp mod Dalum/Næsby.

Det er i hvert fald planen at sende en bus afsted, men tirsdag manglede der et par tilmeldinger for kunne finansiere turen, så Farum Bangers kontaktede FODBOLD FOR PIGER for at spørge, om vi vil viderebringe budskabet fra deres facebookopslag, hvor de fortæller om turen. Det er så hermed gjort 🙂

“Der ikke er noget kontingent for at være med i fangruppen. Man betaler dog ved at komme op på stadion og synge med og give en fed stemning,” siger Sofie Damberg fra Farum Bangers.

Du kan se og tilmelde dig via Farum Bangers Facebookside her.