Arctic Import og Hørkram Foodservice er officielle CSR-partnere for Dana Cup

0
161

Arctic Import og Hørkram Foodservice er officielle CSR-partnere for Dana Cup

Af: Dana Cup Hjørring

Dana Cup er ekstremt stolte over at præsentere vores helt nye og allerførste officielle CSR-partnere, Arctic Import og Hørkram Foodservice.

Vi er alle engagerede i at arbejde med verdensmålene for at opbygge en grønnere, retfærdigere og bedre verden inden 2030, og vi har alle en rolle at spille for at opnå dem.
Dana Cup støtter alle 17 SDG’er med et særligt fokus på Mål 5 – Ligestilling mellem kønnene og Mål 17 – Partnerskaber for målene.

Arctic Import og Hørkram Foodservice er stolte over at annoncere deres partnerskab med Dana Cup som de første officielle CSR-partnere. Begge virksomheder er engagerede i at arbejde mod FN’s verdensmål for at bygge en grønnere, mere retfærdig og bedre verden inden 2030.

Arctic Import og Hørkram har valgt at støtte to pigehold B-67 (G13 og G12) i Grønland i deres deltagelse i Dana Cup 2024. Sponsoratet dækker omkostninger forbundet med ophold og bespisning for disse talentfulde unge atleter gennem hele turneringen.

Dette initiativ understreger virksomhedernes engagement i at støtte og udvikle ungdomssport, især for piger, hvilket ofte er et overset område. Sponsoratet sikrer, at de unge piger får mulighed for at udforske deres passion for fodbold i et miljø præget af respekt, samhørighed, ligestilling og venskab.

“Vores engagement i Dana Cup er mere end bare en sponsorhandling; det er en del af vores kerneværdier om at styrke fællesskaber og fremme lige muligheder,” fortæller Henrik Kronborg, Salgsdirektør hos Arctic Import. “Det er fantastisk at være en del af et så meningsfyldt projekt, hvor vi kan bidrage direkte til at styrke unge atleter og særligt pigehold, hvilket fremhæver vigtigheden af ligestilling i sport og de unikke muligheder det giver,” tilføjer han.

John Astrup, centerdirektør og CEO-Nordic fra Hørkram, tilføjer: “Vores engagement i Dana Cup og de unges sportslige drømme er et klart signal om vores dedikation til social ansvarlighed og samfundsengagement.”

Thomas Gaardsøe, Partner- og Eventchef hos Dana Cup, er begejstret for at byde begge partnere velkommen til Dana Cup-familien: “Arctic Import og Hørkram bringer værdifuld støtte og vision til vores arrangement, og deres deltagelse styrker vores arbejde med verdensmålene og vores indsats for at fremme ligestilling gennem sport.”

www.danacup.dk