Cecilie Johansen vender tilbage til AGF

0
396
Cecilie Johansen var den første spiller, som kom på kontrakt, da AGF Kvindefodbold så dagens lys for fire år siden. Foto: AGF

Den offensive midtbaneprofil, der var den første kvinde på AGF-kontrakt, vender retur til AGF fra tyske Bayer 04 Leverkusen

Efter et år i tyske Bayer 04 Leverkusen vender midtbaneprofilen Cecilie Johansen nu retur til AGF, hvor hun var den første spiller, som kom på kontrakt, da AGF Kvindefodbold så dagens lys for fire år siden. Cecilie Johansen har underskrevet en to-årig aftale med AGF.

“Da der opstod en mulighed for at hente Cecilie hjem, slog vi til. Frauen Bundesliga har stor konkurrence og et højt niveau, som har været med til at udvikle Cecilie,” siger cheftræner for AGF’s Gjensidige Kvindeliga-hold, Michael Schjønberg, til klubbens hjemmeside. Han fortsætter:

“Inden hun rejste, var Cecilie en markant del af liga-holdets i AGF Kvindefodbolds første år, og hun forlod Danmark som en profil i Gjensidige Kvindeligaen. Nu får vi en sulten og ærgerrig spiller hjem, som vil bidrage med sin erfaring og offensive kvaliteter på vores hold i den kommende sæson”.

Cecilie Johansen nåede 70 ligakampe for AGF og en håndfuld pokalkampe, inden hun i 2023 blev solgt Bayer 04 Leverkusen. Hun er noteret for 20 mål i den hvide trøje og har også 37 ungdomslandskampe på cv’et.