FA 2000 byder fra sommeren 2024 på nye tiltag

0
125
Forbedring af tilbud til pigerne og kvinderne i FA 2000 er under udvikling, og man vil fra sommeren 2024 få tilbudt nye tiltag som morgentræning, have træning med drengehold/ældre pigehold, løbeskoling samt temadage omkring mental og kost.
Skrevet af; Frederik Reffelt
I FA 2000 vil vi gerne forbedre og skærpe vores tilbud til medlemmerne i pige- og kvindeafdelingen. Vi har derfor arbejdet på, hvordan vi skal udforme vores set up efter sommerferien.
Vi vil gerne rekruttere og “langtidsengagere” flere piger, ind i et miljø, hvor spillerne oplever at blive spillet gode til såvel spillet på som udenfor banen. Vi ønsker at FA2000 er en fællesskabsarena, hvor spillerne oplever at trives, og hvor de udvikler såvel fodbold- som lifeskills, der også kan anvendes udenfor fodboldbanen.
Vi vil udvikle attraktive ambitiøse set up med høj kvalitet og kommer bl.a. til at arbejde med:
– En tydelig “Blå-hvid”-tråd, der sikrer en naturlig progression i den fodboldfaglige udvikling
– En rektangulær tilgang til fodbold, som sikrer at vi er både ambitiøse på de bedste og de flestes udvikling . Det betyder at spillerne – efter eget valg og evner – potentielt kan skifte mellem de forskellige træningsmiljø
– DBU´s anbefalinger omkring det gode børne- og ungdomsmiljø
– Løbende Trivsels- og kvalitetsmålinger der gør at vi er opdateret på hvordan “slutbrugerne” – spillerne! – oplever miljøet i klubben.
Samtidig har man fra sommeren 2024, Cheftrænerne på plads fra U14 til Senior
Senior 1; Frederik Reffelt
U18; Thomas Larsen
U16; Jesper Håkonsson
U14; Jakob S. Bresemann