HB Køge vinder Ungdomspokalen efter dramatisk finale

0
1038
Nykårede pokalvindere fra HB Køge. Foto: HB Køge

HB Køge slog Brøndby IF og vandt søndag finalen i Ungdomspokalen U18 Piger på Sjælland. Et tidligt straffespark og udvisning til Brøndby satte sit præg på finalen

Et straffespark allerede efter fem minutter satte tidligt HB Køge på sejrskurs, da holdet søndag spillede finale mod Brøndby IF i den sjællandske Ungdomspokalen for U18-piger.

Emilie Holt scorede sikkert, og da Brøndby IF senere i første halvleg blev reduceret til 10 spillere efter en udvisning, så kunne HB Køge gå til pause med de bedste kort på hånden.

HB Køge kom da også på 2-0 i 2. halvleg, og selv om Brøndby IF fik reduceret til 2-1, så blev det til 3-1 på et selvmål af Brøndby.

Brøndby IFs keeper holdt sit hold inde i kampen med flere store redninger i 2. halvleg, men trods en Brøndby-scoring mod slutningen, så endte kampen i Ballerup Idrætspark med 3-2 til HB Køge, som dermed kan kalde sig sjællandske U18-pokalvindere.

Pokalen er sikret og HB Køge kan danse jubeldans i Ballerup Idrætspark. Foto: HB Køge

“Det var en dramatisk kamp, som vi trods føringer undervejs var ved at formøble et par gange,” fortæller træner David Lee Rigelsen til HB Køges hjemmeside.

“Vi var i overtal i en times tid, og burde have scoret et par mål mere, men keeperen hos Brøndby spillede en god kamp. Vi havde svært ved at kontrollere og lukke kampen i anden halvleg, hvilket førte til Brøndby reducering til 2-3, men jeg mener overordnet, det var en fortjent sejr til os,” siger han.

“Vi var i overtal i en times tid, og burde have scoret et par mål mere, men keeperen hos Brøndby spillede en god kamp”