Ligachef stopper hos DBU

0
817
Nicolai Kaas Nordstrøm fotograferet af FODBOLD FOR PIGER, da han netop var startet i jobbet som ligachef hos DBU. Foto: Steen Trolle

Nicolai Kaas Nordstrøm stopper som chef for som Gjensidig Kvindeliga den 30. juni. ”Jeg kan ikke se mig selv som en del af det nye set up,” skriver han på LinkedIn

Efter fem år som chef for landets bedste kvinderække, Gjensidig Kvindeliga, har Nicolai Kaas Nordstrøm opsagt sin stilling og stopper den 30. juni. Det skriver han på LinkedIn.

Fra næste sæson overtager Kvindedivisionsforeningen (KDF) driften og udviklingen af Gjensidig Kvindeliga i et nyt selskab, og Nicolai Kaas Nordstrøm kan ikke se sig selv som del af det nye set up, skriver han.

”Fem fantastiske år er gået, og jeg ser med stor stolthed og tilfredshed tilbage på alt det, vi har skabt og opnået i forhold til at udvikle Kvindeligaen. Jeg kommer helt sikkert til at savne en masse dejlige mennesker både i DBU og hos Kvindeligaens mange gode samarbejdspartnere,” skriver Nicolai Kaas Nordstrøm, der ”ønsker KDF og Gjensidige Kvindeliga alt det bedste fremover”.

Nicolai Kaas Nordstrøm, der tidligere har været kommerciel direktør i B.93, Nordsjælland Håndbold og Dansk Hestevæddeløb & Dansk Ride Forbund, skriver, at han nu er på udkig efter nye og spændende jobmuligheder.

På LinkedIn er der masser af roser til Nicolai Kaas Nordstrøm fra samarbejdspartnere:

“Tak for et fantastisk samarbejde i DBUs Kvindeligaudvalg, Nicolai! Du er manden bag hovedsponsoratet med Gjensidige Forsikring og ligaens TV-aftale med NENT/Viaplay – og sammen med klubberne har vi nået næsten alle målsætninger i det 5-årige udviklingsprojekt for ligaen,” lyder det blandt andet fra Jesper Raabo.

LÆS OGSÅ:

Per Rud bliver den første direktør for Kvindedivisionsforeningen