To trænere forlader Fortuna Hjørring

0
893
Rasmus Enevoldsen og Nicolaj Dorf Kristensen har begge meddelt, at de er i gang med deres sidste sæson i Fortuna Hjørring.

Målmandstræner på Gjensidige Kvindeliga-holdet Rasmus Enevoldsen og Head of coaching Nicolaj Dorf Kristensen har begge meddelt, at de stopper i Fortuna

Fortuna Hjørring må sige farvel til to af sine medarbejdere på den sportslige front. Det er målmandstræner på Gjensidige Kvindeliga-holdet Rasmus Enevoldsen og Head of coaching Nicolaj Dorf Kristensen. De har begge meddelt, at de stopper efter denne sæson.

”Det har været seks uforglemmelige sæsoner med Fortuna Hjørring, så det er med en blanding af vemod og spænding, at har besluttet, at jeg ikke forlænger min kontrakt med klubben. Line og jeg føler et stærkt træk mod det skønne Sønderjylland, og vi kan ikke vente med at begynde et nyt kapitel der,” siger Rasmus Enevoldsen i en pressemeddelelse.

Head of Coaching stopper efter et år

47-årige Nikolaj Dorf Kristensen har efter godt ét år som Head of Coaching i Fortuna også valgt at stoppe i klubben.

”Nikolaj Dorf Kristensen oplyser over for formanden i Fortuna, Karina Bech Jensen, at han har haft et godt år med udviklingen af de fodboldmæssige processer i Fortuna. Han er hverken sur eller gal på klubben, men ser ikke længere sig selv som en del i det set up, som han – i snævert samarbejde med DBU – har arbejdet intenst med at få etableret. Heri ligger blandt andet koordinering og motivering hos klubbens mange trænere,” skriver Fortuna Hjørring.

“Har udført stor og konstruktivt arbejde”

Karina Bech Jensen, formand for Fortuna Hjørring, siger:

”Vi er kede af, at Dorf vælger at stoppe. Han udfører et stort og konstruktivt stykke arbejde som Head of Coaching. Hans beslutning er imidlertid definitiv. Nu skal vi  se os om efter en ny Head of Coaching, så den konstruktive trænerindsats kan fortsætte. Hvor vi havner, kan jeg ikke sige noget om nu. Det hele er jo så nyt, så vi skal i gang med en grundig gennemtænkning af situationen”.