Se Sara Holmgaard score kanonmål for Everton

0
276
Sara Holmgaard har bragt Everton foran med 1-0. Screenshot fra Viaplay

Danskeren åbnede scoringen med langskudsdrøn, da Everton lørdag spillede uafgjort mod Tottenham

En brøler af Tottenham, en aflevering videre til Sara Holmgaard og bom – så lå bolden efter 10 minutter i kassen, da Everton i weekenden tog imod Tottenham i Womens Super League. Fem minutter senere var Sara i oplæggerens rolle, da hun headede et hjørnespark videre, som efter en klump-situation havnede i mål til 2-0.

Senere var det dog Evertons tur til at lave brølere i forsvaret. To gange mistede Everton bolden tæt på mål, så den kort efter lå i kassen, og i løbet af 2. halvleg brændte det gevaldigt på flere gange hos Everton, som kun blev reddet af deres keeper, og derfor endte det hele 2-2.

Everton er på 8. pladsen med 20 point. Womens Super League føreres af Manchester City med 52 point.