AaB Women får ny cheftræner

0
1028
Jack Hansen er AaB Womens nye cheftræner. Foto: AaB

AaB Women har onsdag aften præsenteret Jack Hansen som ny cheftræner for klubbens kvindehold

Når AaB Women tager fat på den nye sæson i 1. division, så er det med en ny cheftræner på sidelinjen. AaB fortæller onsdag aften i en pressemeddelelse, at klubben har ansat den tidligere ASA-træner Jack Hansen som ny cheftræner for klubbens kvindehold.

“Jack har stor erfaring med kvindefodbolden, hvor han har trænet ASA i fire år. Jack passer godt ind på vores profil, da han har nogle stærke værdier, der stemmer overens med det nye setup, som AaB Women skal i gang med,” siger sportschef Morten Fals.

Den nye træner får en central rolle i at samle og sparre med holdene, trænere og ledere omkring AaB Women samt ikke mindst i overgangen fra ungdom til senior.

“Jack har nogle gode kompetencer med vidensdeling, udvikling samt at drage nytte af de erfaringer og kompetencer, som er omkring ham. Med de dygtige ungdomstrænere, vi har i AaB Pigeafdelingen, skal vi nok lykkes med en rød tråd op gennem rækkerne,” siger Morten Fals.

Jack Hansen afløser Claus Bech Jørgensen, der takkes for sin dedikation og indsats i klubben.

“Claus har gjort et stort stykke arbejde, men vi var også enige om, at den nuværende situation kalder på en anden trænerprofil end ham,” siger Morten Fals.

AaB Women blev sidst i grundspillet i Gjensidig Kvindeliga, men var forårets kvalifikationsspil tæt på at snuppe den en plads i næste sæsons kvindeliga. Den endte dog med at gå til B.93.