FA 2000 ansætter Islandsk Head of Coaching

0
204

FA2000 styrker pige- og kvindeafdelingen med islandsk Head of Coaching, der skal have  fokus på såvel de bedste spillet som de fleste spillere.

Pige og kvindefodbolden i FA2000 er inde i en god udvikling – flere medlemmer, U13 i pokalfinalen, kvindesenior har spillet sig op i Øst-rækken, og der er udviklet et setup,  der gør at spillerne – uanset niveau – fra U14 til senior har mulighed for at træne op til fire gange om ugen.

For at sætte yderligere fart i denne udvikling har klubben valgt at ansætte en ny ”Head of Coaching” i pige- og kvindeafdelingen.. Valget er faldet på Axel Örn Sæmundsson, der kommer erfaring fra to af Islands største klubber, hvor han har trænet såvel bredde- som elite. Pigeformand Per Dahlstrøm siger i forbindelse med ansættelsen: ”Det er vigtigt for os at udvikle kvalitetstilbud målrettet mod såvel de fleste som de bedste – og også her oplever vi at Axel er et rigtig godt match. Han har været cheftræner på årgange med 100+ spillere med stor niveauforskel, har erfaring med at træne senstartere, men har også erfaring med at træne på øverste niveau.

Axel er 26 år gammel, har været  selv spillet fodbold indtil en skade satte en stopper for karrieren. Han  været fuldtidstræner i Fjölnir and Stjarnan , har A-licens og en kandidatgrad i idræt. Udover opgaven som HOC vil Axel også fungere som cheftræner for U14 piger og U19 drenge.