FC København har fundet sin cheftræner

0
2354
Kasper Klarskov Nielsen og Rebecca Steele, der er Head of Women’s football i FC København. Foto:

Kasper Klarskov Nielsen bliver cheftræner for det nye kvindehold i FC København

Det bliver 35-årige Kasper Klarskov Nielsen, der bliver cheftræner for det nye kvindehold i FC København. Det skriver klubben på sin hjemmeside.

Kasper Klarskov Nielsen kommer til ‘Byens Hold’ fra FC Nordsjælland, hvor han senest har stået i spidsen for U16-holdet, som netop vundet mesterskabet og pokalturneringen. Kasper Klarskov Nielsen var i 2019 med til at sikre FC Nordsjællands kvinder oprykning til kvindeligaen og han har arbejdet med BSFs kvindehold og DBUs talentcenter.

”Vi er glade for, at vi har fået Kasper i spidsen for holdet. Han kommer med en solid erfaring i forhold til arbejdet med pige- og kvindefodbold, og han vil være med til at kunne rykke holdet til det næste niveau. Vi vil spille med de bedste, og vi glæder os til det videre arbejde med at skabe det hold,” siger Rebecca Steele, der er Head of Women’s football i FC København.

FC Københavns kvindehold har første træning den 22. juli. En del af truppen er på plads, skriver fck.dk.

”Det er en super spændende opgave jeg har fået, og jeg glæder mig enormt til at være med til at skubbe gang i pige- og kvindefodbolden i København. Der ligger et stort stykke arbejde foran os, men også en spændende rejse hvor vi kan være med til at skabe grundstenen til det som gerne skal inspirere endnu flere piger til at spille fodbold i fremtiden,” siger Kasper Klarskov Nielsen til klubbens hjemmeside.