FC Midtjylland henter spiller med erfaring fra kvindeligaen

0
1337
Frida Nautrup med repræsentant for FCM Kvindefodbold Thomas Larsen og cheftræner Steen Gravgaard Ladefoged. Foto: FC Midtjylland

FC Midtjylland fortsætter oprustningen. Nyeste spiller, der slutter sig til midtjydernes spritnye kvindehold, er Frida Nautrup, der er købt fri i FC Thy Thisted Q og har erfaring fra Gjensidig Kvindeliga

Kuglepennen er efterhånden rødglødende i FC Midtjylland, som nu har skrevet endnu en kontrakt til sit nye kvindehold, der skal spille 1. division til efteråret.

Denne gang er det forsvarsspilleren Frida Nautrup, der er købt fri i FC Thy Thisted Q. Hun har erfaring fra Gjensidig Kvindeliga og havde tilbud fra kvindeliga-klubber men valgte den storstatsende nyskabelse i Herning:

“Frida har haft flere tilbud fra Gjensidige Kvindeligaen, og vi er derfor stolte af, at FCM i hele processen har været hendes førsteprioritet, og det styrker vores tro på, at vores brand, strategi og ambitioner også vil være attraktivt i fremtiden. Vi har i processen haft en god dialog med FC Thy, som også er en del af FCM Klubsamarbejdet,” siger sportschef Anders Madsen til fcm.dk.

FC Midtjylland har en klar ambition om skulle spille Gjensidig Kvindeliga i 2025, og de store ambitioner er noget af det, der har tiltalt Frida Nautrup:

“Jeg er glad for at have skrevet under. Jeg synes, at det er et spændende projekt, jeg kan få lov til at blive en del af, og det er hovedårsagen til, at jeg skifter. Jeg er også blevet overbevist af de store ambitioner, da jeg også selv har store ambitioner,” siger hun.

LÆS OGSÅ:

FC Midtjylland henter spiller fra kvindeligaen

FC Midtjylland skriver kontrakt med yderligere seks spillere