FC Midtjylland skriver kontrakt med yderligere seks spillere

0
6187
Fie Nordmark Arendt med repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen, og Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Oprustningen fortsætter i FC Midtjylland, som 1. juli lancerer kvindefodbold. I sidste uge blev signet med ni spillere og i denne uge har yderligere seks fået kontrakt

FC Midtjylland fortsætter i flittigt tempo med at skrive kontrakter med spillere til sin kvindesatsning, som officielt skydes i gang 1. juli, når den jyske storklub overtager licensen fra Vildbjerg SF.

For en uge siden skrev FODBOLD FOR PIGER om de første ni kontrakter, og nu er der skrevet kontrakt med yderligere seks spillere:

Ida Thomsen med repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen, og Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Ida Thomsen, 20 år, der har spillet i Vildbjerg i fem år og har inden da en fortid i Ikast FC og Varde IF:

“Ida er en hårdtarbejdende spiller med en fysisk pakke, som er på uhørt højt niveau. Hun har de fysiske kompetencer til at spille på højeste niveau, og på den måde matcher hun vores målsætning. Vi har store forventninger til det videre arbejde med Ida, og hun kommer til at spille en stor rolle i vores bestræbelser på at indfri vores sportslige målsætninger,” siger sportschef Anders Madsen til facebooksiden for Vildbjerg SF Elite.

Malene Nielsen med repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen, og Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Malene Nielsen, 23 år, der de sidste halvandet år været tilknyttet Vildbjergs 1. hold. Inden da har hun spillet fodbold for bl.a. Mejrup i Jyllandsserien:

“Malene er en fortælling til inspiration, da hun sidste forår blev rykket fra Jyllandsserien op til 1. senior – og fra en position som angriber til i dag at spille back eller stopper. Malene har en unik evne til at lære og derigennem udvikle sig, og hun behøver blot en vejledning verbalt, hvorefter hun kan eksekvere på det i sit spil. Det er der ganske få spillere, som kan,” siger sportschef Anders Madsen.

Josefine Ravn Bækgaard med repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen, og Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Josefine Ravn Bækgaard, 17 år, der siden U14-tiden har spillet for Vildbjerg SF. Derudover har hun været tilknyttet TAK i 7. – 9. klasse og derefter ISI Idrætsefterskole:

“Vi er glade for, at Josefine har takket ja til en kontrakt med os, for hun har i sin tid hos os – både på TAK, ISI og i klubben –  været et eksempel på, hvordan hårdt arbejde og dedikation kan flytte en spiller. Josefine har en veludviklet evne til at læse spillet og en rigtig god teknik, som sammen med en ihærdighed har flyttet Josefine og givet flere landsholdsoplevelser. Josefine skal fremadrettet udvikle sine duelkompetencer, så hun bliver endnu dygtigere til at forsvare på egen hånd, og vi er glade for, at hun fortsat kan bidrage til vores gode træningsmiljøer,” siger Anders Madsen.

Fie Nordmark Arendt underskriver sin kontrakt med FCM Kvindefodbold.

Fie Nordmark Arendt, 20 år, der har spillet i Vildbjerg i to år og inden da slog sine folder i Silkeborg Q:

“Fie er en offensiv spiller med flere spidskompetencer, som er gode på højeste niveau. Hendes gode venstre ben, fine teknik og gode spilforståelse har blomstret her i foråret, hvor hun også har forbedret sig fysisk. Hun er en profil, der har spillet en afgørende rolle i at vi slutter vores forår med en 1. plads i rækken. Fie har et fodboldmæssigt potentiale, som kan gøre ondt på langt de fleste modstandere, og vi oplever, at vores kompetetive miljø kan udvikle Fie endnu mere,” siger Anders Madsen.

Marína Štefániková med repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen, og Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Slovakiske Marína Štefániková, 18 år, der har spillet i Vildbjerg i et år, hvor hun som keeper primært har været tilknyttet U19-holdet. Inden da har hun haft sin fodboldmæssige opdragelse i AS Trenčín, der spiller i den øverste slovakiske liga:

“Marína kom til os gennem vores gode samarbejde med Sportsstar College og går på den internationale IB-linje på Ikast-Brande Gymnasium. Marína er en reaktionsstærk keeper, der har flotte redninger som en del af sit spil, og hun har et fysisk mod, som er central på hendes position.

Marína skal udvikles i vores gode keepermiljø med de andre dygtige keepere, som vi har omkring 1. senior og U19-holdet,” siger Anders Madsen.

Line Aarhus Nielsen med repræsentant for FCM Kvindefodbold, Thomas Larsen, og Anders Madsen. Foto: FC Midtjylland

Line Aarhus Nielsen, 20 år, der har spillet et halvt år i Vildbjerg og inden da for Varde IF:

“Line kom gennem vores gode samarbejde med ISI til os i foråret fra Varde IF – i forbindelse med et højskoleophold. Line har gjort en stor forskel for vores hold, og hun har et stort fodboldmæssigt potentiale med gode fysiske forudsætninger, en god teknik og tilstedeværelse på banen samt en veludviklet perception. Vores gode træningsmiljø har flyttet Line betragteligt her i foråret. Line er en spiller, som qua sin alder og personlighed bliver vigtig i den kommende sæson, og vi er glade for, at Line fortsætter i FCM og vil være med til at indfri vores og egne fodboldmæssige ambitioner,” siger Anders Madsen.

LÆS OGSÅ:

FC Midtjylland klar til kvindefodbold: De første ni kontrakter på plads