BSF får 140.000 kroner til kvindeeliten

0
787
KTU-træning med to af BSFs unge talenter, Isabell Nederby fra U18 DM og Amalie Holm fra 3F.
KTU-træning med to af BSFs unge talenter, Isabell Nederby fra U18 DM og Amalie Holm fra 3F.

Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) har endnu engang nydt godt at Ballerup Kommunes satsning på den lokale sportselite.

Team Ballerup uddeler hvert år penge til en række lokale sportsklubber, som kan begå sig i den absolutte elite, og i forbindelse med den årlige uddeling har kommunens stærke kvindefodboldklub fået en donation på 140.000 kroner.

”For at få del i pengene skal man være en såkaldt satsningsidrætsgren. Det betyder, at man skal have mulighed for at spille med om Danmarksmesterskabet. Vi er med, fordi vi spiller med i 3F Ligaen og i U18 DM-rækken, og på grund af vores KTU-projekt,” siger sportschef for pige-/kvinde-afdelingen, John Walsh.

KTU betyder ”Klub Talent Udvikling” og er et særligt DBU-støttet tilbud til klubber med mange talenter i alderen 16-21 år. Konkret består det af specialtræning til en række af BSF’s største talenter, som blandt andet får mulighed for at træne i morgentimerne forud deres uddannelse.

(Læs artiklen om BSFs KTU-træning her: ”Det er rigtig fedt – og lidt hårdt – at træne om morgenen”)

Bag Team Ballerup står kommunen og en række lokale virksomheder, som hvert år uddeler cirka en halv million støttekroner. Ballerup Skovlunde Fodbold har fået del i midlerne de sidste otte år.