Brøndby og Malmø spillede uafgjort

0
742
Brøndbys nye australske angriber Michelle Heyman i tirsdagens kamp mod Malmø. Foto: Søren Rømer Petersen

Det sluttede uafgjort, da Brøndby og LdB FC Malmø tirsdag testede Champions League-formen i en træningskamp i Brøndby.

De to mesterhold, som begge står overfor vigtige kvartfinale-kampe i kvindernes Champions League, pressede hinanden godt, og ifølge referatet på Brøndbys hjemmeside var det ganske retfærdigt, at kampen sluttede 1-1.

Lise Munk bragte Brøndby foran efter 17. minutter, da hun headede et perfekt indlæg fra Julie Rydahl i mål. Nogle minutter senere fik Brøndbys nye australske angriber Michelle Heyman bolden i kassen, men målet blev annulleret, fordi dommeren skønnede at Heyman forinden havde begået frispark.

I de følgende minutter dominerede Brøndby, men i de sidste ti minutter af halvlegen satte Malmø sig på kampen, og efter et mindre stormvejr mod Brøndbymålet, blev det til 1-1 i det 39. minut.

Therese Sjögren sendte en frisksparksbold op i trekanten. ”Et drømmefrispark, som var kampens store oplevelse,” som det svenske fodboldsite damfotboll.com skriver.

I 2. halvleg stod der mest Brøndby på kampen, og hjemmeholdets Signe Andersen havde i slutminutterne et skud på stolpen.

Brøndbys træner Peer Lisdorf var efter kampen godt tilfreds med den styrke, som hans spillere viste:

”Det var en rigtig god kamp for os på højt niveau, det var meget intenst og bølgede frem og tilbage. Begge hold havde deres perioder, men jeg synes vi havde en længere periode end dem og så var det rigtig positivt, at vi sluttede kampen bedst af. Så rent udholdenhedsmæssigt var vi stærkest, og vi var tæt på at afgøre kampen til sidst,” siger han til Brøndbys hjemmeside.

Malmøs træner var tilfreds med resultatet:

”Det var en lidt hård kamp for os, for vi mødte det norske tophold Stabæk i lørdags. Vores spil nåede da heller ikke helt op på niveauet fra Stabæk-kampen,” siger han til damfotboll.com