3F: Storsejr til BSF – Fortuna og Brøndby vandt

0
947
BSFs målmand Tine Cederkvist , her i en træningskamp mod Malmø, scorede på straffe i 8-0-sejren.

Ballerup-Skovlund (BSF) uddelte en syngende øretæve til bundholdet SønderjydskE, da 3F Ligaen i weekenden tog fat på forårssæsonen.

BSF vandt hele 8-0 i en kamp, som de dominerede fra start til slut. Simone Rydahl sørgede for de to første scoringer i det 9. og 20. minut, og inden pausen gjorde Nanna Larsen det til yderligere 3-0. I anden halvleg sørgede Laura Munck og Simone Boye for endnu et par scoringer, inden BSFs målmand Tine Cederkvist tog sig af et straffespark og gjorde det til 6-0. Nanna Larsen stod for scoringen til 7-0, og kort før slutsignalet gjorde Simone Boye det med endnu en scoring til 8-0.

I de øvrige kampe blev det til favoritsejre. Førerholdet Brøndby vandt 4-1 over OB i Odense og Fortuna Hjørring fik en snæver 2-1-sejr over Vejle.

Ifølge 3f.dk/fodbold var OB med et godt stykke tid i Odense. Camilla Kur bragte ganske vist  Brøndby foran allerede efter seks minutter, men i det 26. minut fik Karoline Schmidt Nielsen udlignet for OB. Kort før pausen blev det til 2-1 på mål af Lise Munck, men Brøndby skulle et godt stykke ind i 2. halvleg, før sejren blev slået helt fast. Camilla Andersen gjorde det til 3-1 i det 72. minut og kort før tid scorede Lise Munck sit andet mål til 4-1.