Lise Munk skadet – Sif Rykær med til Tjekkiet i stedet

0
1554
Sif Rykær, Skovbakken.
Sif Rykær

Brøndbys Lise Munk kommer alligevel med til Danmarks EM-kvalifikationskamp mod Tjekkiet i næste uge. Brøndby-topscoreren, som blevet udtaget som erstatning for Sofie Runge, har fået problemer med knæet og en scanning torsdag viste, at hun ikke kan nå at blive klar. I stedet har landstræner Kenneth Heiner-Møller udtaget midtbanespilleren Sif Rykær fra Skovbakken.

”Jeg så Sif i lørdags mod Taastrup, og her gjorde hun det fremragende på midtbanen, hvor hun fik vendt spillet mange gange. Det er en egenskab vi meget let kan få brug for mod Tjekkiet,” siger Kenneth Heiner-Møller til 3f.dk/fodbold

Sif Rykær, der er 23 år, har spillet to kampe på A-landsholdet. Det skete i forbindelse med Algarve Cup i 2011. Hun har tidligere optrådt på U17, U19 og U21-landsholdet.