DBU-talenter mod HGI: “Det var sjovt at spille mod sit eget hold”

0
1461
Maria Hovmark,. Amalie Toft Lausbak, Emilie Kjøller og Caroline Vindelev.
Maria Hovmark, Amalie Toft Lausbak, Emilie Kjøller og Caroline Vindelev.

De var trætte men i højt humør, de fire spillere, som FODBOLD FOR PIGER fik en snak med efter søndagens træningskamp mellem HGIs bedste U15-piger og U14-talenterne fra DBU Sjælland Øst.

Kampen sluttede med en 2-1-sejr til Hillerød, men i begge lejre var der tilfredse miner efter det 3 x 25 minutter lange opgør. Hos Hillerød var anfører Caroline Vindelev godt tilfreds med spillet:

”Det var en god kamp. Vi fik spillet det spil, vi gerne vil. Vi spillede godt sammen, fik kommunikeret godt med hinanden og fik lavet nogle gode løb for hinanden. Vi fik skabt ro på spillet, så vi ikke blev så pressede,” siger hun.

DBU-holdets Amalie Toft Lausbak, der til daglig spiller i BSV, var også tilfreds – bare ikke med første halvleg:

”Vi var gode de sidste to halvlege, men i første halvleg blev vi tumlet rundt af dem. Vi var vist ikke helt klar fra start, så det endte med at vi jagtede rundt efter dem, mens de spillede uden om os. Jeg tror vi havde forberedt os på noget lidt andet, end det vi gik ind til,” siger Amalie, der er midtbanespiller.

Forsvarsspilleren Emilie Kjøller fra DBU-holdet var i en speciel situation. Hun spiller til daglig på HGIs U15-hold og skulle altså pludselig spille overfor sine normale holdkammerater:

”Det var lidt mærkeligt men også sjovt at skulle spille mod sit eget hold. Det var sjovt at se, hvordan en hold bliver oplevet udefra, og så var det jo en fordel, at jeg kender HGIs offensiv, og ved hvordan de spiller,” siger Emilie.

Se billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.