Ballerup-Skovlunde: Vi skal op og drille topholdene

0
777
"Vi kan godt drille topholdene," mener BSF-angriberen Louise Priergaard.
"Vi kan godt drille topholdene," mener BSF-angriberen Louise Priergaard.

Topholdene i 3F Ligaen skal ikke glæde sig for tidligt, når de i det kommende slutspil skal møde Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF). Efter lørdagens 4-0-sejr over OB, som sikrede BSF den fjerde og sidste plads i slutspillet, er spillere og trænere i BSF klar til at overraske både Brøndby, Fortuna Hjørring og Skovbakken:

”Jeg tror på, at vi kan gå op og drille de store hold. Mange vil nok undertippe os, ikke mindst efter at vi i sidste weekend tabte 6-0 til Fortuna. Men vi har før spillet meget tætte kampe med topholdene, og sejren over OB har givet os endnu mere blod på tanden for at gå op og genere dem. Jeg tror godt, at vi kan spille nogle uafgjorte og måske også vinde en eller to kampe,” siger angriberen Louise Priergaard, som scorede til 3-0 i lørdagens sejr over OB.

BSFs træner Denni Conteh.

Træner: Vi vil vinde nogle kampe

Træner Denni Conteh tror også, at der kan hentes nogle point:

”Vi har i løbet af sæsonen været utroligt tæt på at tage point fra topholdene flere gange. Vi var foran mod Brøndby og spillede uafgjort med mod dem i pokalen, så jeg tror på, at vi kan skrabe nogle point sammen. De skal ikke bare tro, at det bliver en walk over,” siger Denni Conteh.

Han gør sig dog ikke de store forhåbninger om, at BSF kan blande sig i medaljespillet. Som reglerne er i slutspillet, får holdene halvdelen af deres point med fra grundspillet. BSF er derfor i bogstaveligste forstand bag ud på point, inden det går løs. Helt nøjagtig otte point i forhold til Skovbakken på tredjepladsen:

”Vi tager en kamp af gangen. Vi skal lære af det, men målet er også at vinde nogle kampe,” siger Denni Conteh.

Simone Boye Sørensen.

Simone Boye: Vi skal lære af det

Simone Boye Sørensen, som scorede det første mål mod OB, ser også slutspillet, hvor de fire hold møder hinanden to gange, som en læringsproces:

”Helt klart. Vi kommer til at lære rigtig meget af det her forår. Det bliver superfedt at få så mange kampe, hvor vi skal være lige så klar, som vi var til kampen mod OB,” siger Simone Boye.

Men fra næste sæson gælder det:

”Fra næste sæson vil vi være helt klart fra sæsonstart, så vi kan komme med i slutspillet igen, og det skal være før den sidste kamp,” siger hun.

Læs også: BSF klar til slutspillet efter sejr over OB

Se billeder fra BSF-OB på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.