Skovbakken-Brøndby live på Kanalsport

0
1170
Skovbakken håber at få Pernille Harder klar til søndagens kamp. Arkivfoto: Steen Trolle
Skovbakken håber at få Pernille Harder klar til søndagens kamp. Arkivfoto: Steen Trolle

Det bliver for rullende kameraer, når Skovbakken og Brøndby på søndag åbner 3F Ligaens slutspil i Aarhus.

Kanalsport sender live fra kampen, som kan blive afgørende for Skovbakkens videre muligheder i slutspillet. Hvis aarhusianerne vinder, er de á point med Brøndby og dermed for alvor med i guldkampen. Taber de, er de formentlig ude af kampen om de sjoveste medaljer.

På forhånd er Skovbakken fuld af optimisme. Vurderingen i Aarhus er, at Brøndby er mere slidte nu end tidligere på sæsonen. Samtidig er Brøndby ramt af skader hos nøglespillerne Anja Thorsen og Teresa Nielsen.

”Efter at have set Brøndby lørdag mod Fortuna, tror jeg på, at vi har rigtigt gode muligheder for en sejr på søndag – hvis altså vores skadessituation udvikler sig bare nogenlunde positivt,” siger træner Brian Sørensen til Skovbakkens hjemmeside. Her henvises til pokalkampen i lørdags mellem Fortuna Hjørring og Brøndby, som Brøndby vandt men hvor Fortuna ifølge Skovbakken skabte flest farlige chancer.

Skovbakkens Pernille Harder har været ude siden Brøndby-kampen i grundspillet den 15. april, og topscorer Sanne Troelsgaard har heller ikke været 100 procent klar. Desuden er Mie Ellegaard formentlig ude resten af foråret, og Sofie Junges comback trækker ude. Men Skovbakken håber at få Troelsgaard og Harder klar.

”Vi bliver meget klogere på deres situation i løbet af ugen,” siger Brian Sørensen.

Kampen på Vejlby Stadion spilles kl. 13.

I den anden slutspilskamp møder BSF og Fortuna Hjørring hinanden i Ballerup Idrætspark. Denne kamp spilles kl. 14.

STILLINGEN I SLUTSPILLET

  • 1 Brøndby 26 point
  • 2 Fortuna Hjørring 23 point
  • 3 Skovbakken 23 point 
  • 4 BSF 14 point

Holdene har fået halveret deres point fra grundspillet. Alle holdene møder hinanden to gange.