Skovbakken fik point mod Brøndby

0
745
Nanna Johansen tiljubles efter sin scoring til 1-0 i 1-1-kampen mod Brøndby. Foto: Steen Trolle

Guldkampen er fortsat åben i 3F Ligaen, efter at Skovbakken lørdag fik 1-1 ude mod Brøndby og Fortuna Hjørring samtidig slog BSF hjemme med 3-2.

Brøndby kunne have sikret sig mesterskabet med en sejr over Skovbakken, hvis Fortuna samtidig havde tabt til BSF. Men med dagens resultater, er Brøndby kun fire point foran Fortuna, mens Skovbakken er syv point efter.

Skovbakkens Nanna Johansen gjorde det til 1-0 efter 39. minutter, og først i det 68. minut sørgede Julie Rydahl Bukh for den udligning, som sikrede Brøndby det ene point.

I Hjørring sørgede Leena Khamis og Lisa Woods for en 2-0-føring til Fortuna ved pausen. I anden halvleg bragte Simone Boye ny spænding i opgøret med en reducering i det 83. minut, men seks minutter senere udbyggede Kristine Pedersen Fortuna-førringen, inden Louise Priergaard fik scoret for BSF i det sidste minut.