Spansk topspiller skal træne danske elitepiger

0
1209
Marta Cubi efter en af sine mange scoringer i den spanske liga.
Marta Cubi efter en af sine mange scoringer i den spanske liga.

En af Spaniens mest kendte kvindelige fodboldspillere, den tidligere Barcelonaspiller Marta Cubi, bliver en del af trænerteamet på Elite Football Camp, som afvikles 2.-6. juli i Aarhus.

Elite Football Camp samler 29 af de bedste danske piger i årgangene 97 og 98 til en uges intensiv træning under ledelse af et professionelt trænerteam fra Barcelona. Initiativtager er Lars Runge, der i de sidste tre år har arrangeret en tilsvarende camp for drenge, og Runge kan nu fortælle, at det spanske trænerteam får assistance af Marta Cubi.

28-årige Marta er tidligere topscorer i den bedste spanske række. Hun har scoret over 100 mål i ligaen for hhv. Espanyol og Barcelona, og har de seneste år markeret sig som træner for det catalanske U16-landshold og som arrangør af en årlig pigefodboldcamp i Barcelona.

”Vores cheftræner Sergio Ponsa har gennem de seneste par uger forhandlet med Marta og vi kan nu bekræfte at hun kommer,” lyder det fra en begejstret Lars Runge.

Ud over de spanske trænere bliver Skovbakkens landsholdsangriber Nadia Nadim også en del af trænerteamet på Elite Football Camp, som afvikles på banerne ved Idrætshøjskolen i Aarhus.

Læs mere om campen her.

Læs også: Fodboldskole for elitepiger med toptræner fra Barcelona

28-årige Marta Cubi spillede i Barcelona 2009-2010.