U15: Ballerup-Skovlunde klar til pokalfinale efter 1-0 over Brøndby

0
655
BSF jubler efter den forløsende scoring til 1-0. Foto. Steen Trolle
BSF jubler efter den forløsende scoring til 1-0. Foto. Steen Trolle

Det bliver Ballerup-Skovlunde (BSF), som skal møde Hillerød i DBU Sjællands U15-pokalfinale. BSF vandt mandag aften 1-0 ude over Brøndby i semifinalen, og da Hillerød i sidste uge vandt 1-0 ude mod Slagelse, så er de to hold klar til at dyste om pokalen i en finale, som spilles onsdag den 30. maj i Frederiksværk.

Semifinalen i Brøndby var uhyre tæt. Der stod 0-0 langt ind i 2. halvleg, og kampen kunne være gået begge veje, men efter et hjørnespark lykkedes det BSF at score det forløsende mål. Det skete på præcis samme bane, hvor holdet tre dage tidligere havde tabt 3-4 i en turneringskamp, hvor det lykkedes BSF at komme på 3-3 efter at have været bagud 3-0.

”Det er marginalerne, der afgør det i dag. Vi vidste, at Brøndby ville blive en knaldstærk modstander, men vi troede også på, at hvis vi holdt fast i vores koncept med at holde bolden i egne rækker, så skulle vi nok også få chancerne på et tidspunkt,” sagde BSFs træner Martin Bech efter kampen.

Brøndbys træner Christina Jensen ærgrede sig over, at et par Brøndby-muligheder ikke blev udnyttet, men glædede sig ellers over endnu en god og tæt kamp mod BSF:

”Det var en rigtig god kamp med godt spil undervejs. Jeg synes, vi har et lille spilovertag undervejs, men vi formår ikke at score, så kan man ikke vinde fodboldkampe. Så stort tillykke med finalepladsen til BSF,” sagde Christina Jensen.

Se flere billeder fra semifinalen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.