U15: Fire hold klar til pokal-semifinalen på Sjælland

0
742
Allerød i blåt bed godt fra sig i kvartfinalen mod Brøndby, som dog til sidst var for stor en mundfuld.
Allerød i blåt bed godt fra sig i kvartfinalen mod Brøndby, som dog til sidst var for stor en mundfuld.

B73 Slagelse, Ballerup-Skovlunde (BSF), Brøndby og Hillerød er klar til semifinalen i DBU Sjællands pokalturnering for U15-hold. De fire hold vandt alle deres kvartfinaler tirsdag aften, og de skal nu  spille følgende semifinaler i løbet af de næste to uger: På mandag den 7. maj mødes B73 Slagelse og Hillerød, og ugen efter gælder det Brøndby-BSF.

Brøndby, BSF og Hillerød kender alle hinanden fra 1. division øst, mens B73 Slagelse er det sidste hold fra den næstbedste række, som stadig er med i pokalturneringen.

FODBOLD FOR PIGER fulgte tirsdagens kvartfinale mellem Brøndby og Allerød, som fører 2. division. Brøndby var på forhånd storfavoritter og vandt sikkert med 5-1, men Allerød bed godt fra sig og stillingen var længe 2-1.

Med lidt held kunne Allerød være kommet på 2-2, vurderede Allerøds træner Charlotte Tjellesen efter kampen:

”Jeg er superstolt af pigernes indsats. Vi spillede en taktisk flot kamp og formåede at presse dem i flere faser. Det kunne godt være blevet 2-2, men når man er et af Danmarks bedste U15-hold, så har man også heldet, og det havde Brøndby,” sagde Charlotte Tjellesen.

Allerød har først og fremmest fokus på turneringen, hvor holdet topper 2. division øst efter tre sejre i de første tre kampe:

”Pokalkampen har ikke fyldt så meget hos os forinden. Jeg havde på forhånd sagt til pigerne, at de skulle gå ud og få en god oplevelse, og det har de fået. Vi trak håndbremsen lidt mere end vi plejer. Normalt er vi rigtig gode til at lave tryk-fodbold, men det vidste vi godt, at vi ikke skulle gøre mod Brøndby. Derfor nøjedes vi med at have en enkelt angriber og så fem på midten, og den opgave synes jeg at pigerne løste rigtig flot,” lød det fra Allerødtræneren.

RESULTATER AF POKAL-KVARTFINALERNE DBU SJÆLLAND U15

  • Allerød-Brøndby 1-5
  • Taastrup FC-BSF 2-5
  • B73 Slagelse-LSF 2-1
  • Hillerød GI Damer-GS Elite 4-1