”Vi skal til EM – det er så fedt”

0
1267
Kampen mod Finland er fløjtet af i Ballerup og EM-kvalifikationen er hjemme.
Kampen mod Finland er fløjtet af i Ballerup og EM-kvalifikationen er hjemme.

”Jeg er superglad. Det er bare så fedt”.

Sarah Dyrehauge Hansen.

U17-landsholdsspilleren Sarah D. Hansen var et stort smil efter tirsdagens 3-0 sejr over Finland i Ballerup, som sender Danmark til EM i Schweiz til sommer.

Sarah måtte ellers bæres fra banen på en båre, da hun havde scoret sit andet mål til 2-0, men skaden så heldigvis ikke alvorlig ud og derfor kunne den målfarlige Vejlespiller give fuld skrue for EM-begejstringen i minutterne efter slutfløjtet:

”Der kommer et ben i vejen, da jeg har sparket til bolden og så siger det klask, men jeg tror ikke det er så alvorligt. Det er vist bare det er et slag. Heldigvis. Det var selvfølgelig lidt mærkeligt at ligge der, efter at jeg havde scoret, men det var samtidig også fedt, for jeg kunne godt mærke at det vist kun var et slag” siger Sarah D. Hansen, som er helt vildt glad over EM-kvalifikationen.

”Det er så fedt. Jeg synes, vi spiller godt som hold, og vi har fået et rigtig godt sammenhold efter den sidste uge, så det kører for os lige nu, og jeg er superglad over at vi skal til EM,” siger hun.

Frederikke Thøgersen

Kantspilleren Frederikke Thøgersen, der igen leverede en stribe gode gennembrud i kampen mod Finland, er lige så begejstret:

”Det er helt fantastisk. Vi var rigtig nervøse før den her kamp, fordi den var så afgørende. Men vi var også tændte, og da vi scorede det første mål, begyndte vi at tro på det,” siger Frederikke Thøgersen, der undervejs i kampen ligesom resten af holdet ikke vidste, hvad der stod i den anden kamp mellem Sverige og Holland:

”Nej, vi vidste faktisk ingenting, for vi havde aftalt at vi ville fokusere på vores egen kamp, for det var det, vi selv kunne gøre noget ved,” fortæller Frederikke Thøgersen, der spiller i Thisted.

Hun synes at det danske U17-landshold er blevet bedre og bedre i løbet af den seneste uges EM-kvalifikationskampe:

”Det har været en helt fantastisk uge. Jeg synes vi er blevet rigtig, rigtig gode sammen. Vi er både stærke i vores omstillinger, i vores offensiv og i vores defensiv. Jeg synes vi er gode over hele banen, så det glæder jeg mig til ved EM,” siger Frederikke.

Anna Westergaard Fisker

Anna W. Fisker fra Fortuna Hjørring scorede målet til 3-0 og har hele tiden troet på, at Danmark ville klare den:

”Vi har vundet over Finland før, så før kampen tænkte jeg, at den skulle vi nok skulle klare. Vi ser godt nok lidt trætte ud undervejs i kampen, men heldigvis scorede vi tidligt, og det er jo så bare kanon at vi scorer yderligere to gange i anden halvleg,” sagde Anna W. Fisker, der ligesom resten af holdet skulle fejre EM-kvalifikationen med fælles spisning tirsdag i Ballerup – og så ellers hjem og i gymnasiet onsdag.

Se masser af billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Læs også: U17-landsholdet klar til EM