U18 DM: Næsby fortsat med i toppen efter 1-1 mod BSF

0
718
BSF i rødt havde bolden mest, men Næsby kom foran i første halvleg. Foto: Steen Trolle

Næsby Boldklub bider fortsat fra sig i toppen af U18 DM-rækken. Onsdag aften hentede holdet endnu et point, da det blev til 1-1 ude mod Ballerup-Skovlunde, og dermed er Næsby fortsat på andenpladsen i ligaen, hvor holdets egen målsætning for sæsonen kun lyder på en top 6-placering.

”Ja, vi ligger godt med lige nu, men nu har vi tre hammersvære kampe foran os mod KoldingQ, Brøndby og Thisted, så det kan hurtigt skifte. Det er meget tæt i toppen, og mange hold kan blande sig i medaljestriden, så vi drømmer slet ikke om DM-medaljer, men holder fast i målsætningen om at blive blandt de seks bedste, ” siger en nøgtern Næsby-træner Morten Christiansen.

BSF dominerede.

“Vi var på hælene”

Han er også meget nøgtern i sin vurdering af 1-1-kampen i Ballerup. Et lille tyveri, kalder Morten Christiansen resultatet af kampen, hvor BSF havde bolden mest og fik skabt flere store chancer, men hvor Næsby gik til pausen med en 1-0-føring på mål af Camilla Ø. Jensen:

”BSF er dygtige og spiller en rigtig god gang pasningsfodbold, mens vi var lidt på hælene, især i 1. halvleg. Jeg var i fuld gang med at overveje, hvordan vi kunne ændre på tingene, da vi får scoret ud af ingenting. I 2. halvleg kommer vi så lidt bedre med, men 1-0 havde været rent tyveri, og 1-1 er et lille tyveri,” siger Morten Christiansen.

”Vi mangler stadig noget, når vi spiller mod de bedste hold. Men indstillingen er der, og spillerne har flyttet sig rigtig langt mentalt,” tilføjer han.

Jubel efter udligning til 1-1.

BSF: Vi skal være mere kyniske

Hos BSF ærgrer træner John Froman sig over endnu et uafgjort resultat. Først blev det 0-0 mod Horsens, så satte BSF en 1-0 over styr i overtiden mod KoldingQ i weekenden, og nu må holdet så tage til takke med et point efter en kamp, hvor der var chancer til tre-fire BSF-scoringer, men hvor det kun lykkedes at score en enkelt gang. Det skete, da Signe Mousing fik sidste fod på en klumpspilssituation foran Næsbys mål 20 minutter før tid.

”Jeg er tilfreds med spillet på banen og pigerne fortjener ros for at køre på i alle 90 minutter. Men vi mangler noget kynisme og direktethed i vores spil. Vi har mulighederne, men dem udnytter vi ikke, og så kan vi ikke vinde fodboldkampe. Ærgerligt, for vi møder Thisted FC næste gang på deres hjemmebane, hvor de næsten er umulige at slå, og derfor skulle vi have haft en sejr i dag for at  blande os i toppen,” vurderer John Froman.

Se flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.