Landsholdsmålmand skifter fra Horsens SIK til Skovbakken

0
781
Thora vandt DM-sølv med Horsens SIK i den netop overståede sæson.
Thora vandt DM-sølv med Horsens SIK i den netop overståede sæson.

Thora Nautrup Hansen, der er målmand på U16-landsholdet, skifter klub fra Horsens SIK til Skovbakken. Det skriver Lokalavisen Skanderborg.

16-årige Thora, der i næste uge rejser med landsholdet til Nordic Cup i Norge, er blevet optaget på Team Danmark Linjen på Risskov Gymnasium. Dét ligger lige ved siden af Skovbakkens træningsanlæg i Vejlby Risskov, og derfor er det mest praktisk at spille  i Skovbakken, vurderer landsholdsspilleren.

Thora Nautrup Hansen bliver en del af U18 DM-truppen men skal træne med Skovbakkens 3F Ligatrup mindst én gang om ugen. Derudover vil den stå på morgentræning to gange om ugen på Risskov Gymnasium, skriver Lokalavisen.