TÆT PÅ U19-LANDSHOLDET: Camilla Andersen, Horsens SIK

0
938
Camilla Andersen i akltion for Horsens SIK i en kamp mod Brøndby¨.
Camilla Andersen i akltion for Horsens SIK i en kamp mod Brøndby¨.

FODBOLD FOR PIGER tæller ned til sommerens U19 EM-slutrunde i Tyrkiet med miniportrætter af de danske EM-spillere. Vi har stillet de samme spørgsmål til alle spillere. I dag svarer Camilla Andersen, Horsens SIK:

Navn: Camilla Andersen

Alder: 18 år, født 1994

Klub: Horsens SIK

Position: Angriber (spids)

Tidligere klubber: FC Horsens og Horsens KFUM

Favorithold: Barca og Liverpool

Favoritspiller: Messi (1) og Steven Gerrard (2)

Største fodboldoplevelse som fodboldspiller indtil nu: Jeg har haft tre store fodboldoplevelser, hvor det første var at vinde DM-rækken med Horsens SIK i sidste sæson, det andet er at have vundet Futsal DM med Horsens SIK og den sidste oplevelse, som nok er den største, er selvfølgelig at vi er gået videre til EM 2012!

Derfor begyndte jeg at spille fodbold: Jeg begyndte at spille fodbold, fordi min far spillede fodbold da han var barn og så syntes jeg det lød som en spændende sport.

Mine fodboldmål i 2012:  At blive fast 3f-spiller i en 3f klub efter sommerferien og blive fast mand på U-19 landsholdet.

Mine ambitioner som fodboldspiller: Mine ambitioner som fodboldspiller er helt sikkert at kunne ende på A-landsholdet engang og at spille fodbold som professionel i udlandet.

Mine styrker som fodboldspiller: Jeg scorer mange mål, jeg er en god afslutter og har målnæsen. Jeg har en god teknik og boldfølelse. Har et godt overblik.

… og mine svagheder (det skal jeg blive bedre til): Jeg kunne godt blive bedre til at forbedrede mig bedre mentalt inde på banen, være klar til den næste bold der kommer samt at komme i bedre fysisk form og blive bedre til at fastholde bolden.

Derfor klarer U19-landsholdet sig så godt: Jeg tror U19-landsholdet klarer sig for godt for tiden, fordi de har et godt sammenhold, alle står sammen som et hold og der er ingen der føler sig uden for. Alle kan med alle. Det er vigtigt, at man har det godt sammen både på banen og udenfor banen.

Bud på Danmarks placering ved U19 EM-slutrunden: Top 5!

Bud på vinder af U19 EM-titlen: ?

Det laver jeg, når jeg ikke spiller fodbold:Jeg går på Horsens Gymnasium og er på sports college. Det vil sige at jeg morgentræner to gange om ugen.

Camilla har scoret!