U11: Brøndby tog igen sejren ved Madsby Pige Cup

0
1355
Brøndbys U11 1-piger efter sejren ved Madsby Pige Cup. Foto: Brøndby IF
Brøndbys U11 1-piger efter sejren ved Madsby Pige Cup. Foto: Brøndby IF

For tredje år i træk løb Brøndbys U11 1-piger med guldet, da Danmarks største fodboldstævne for piger, Madsby Pige Cup, blev afviklet i Fredericia første weekend i juni.

I finalen i U11 A-rækken blev det til en smal 1-0-sejr over Tåsinge, men undervejs scorede de blågule piger masser af mål. To af kampene blev vundet 9-0, og samlet fik Brøndby en målscore på 32-1 i løbet weekendens seks kampe. Og de er vant til at score mange mål ved Madsby Pige Cup, Brøndbypigerne. Ved sidste års stævne gik holdet gennem turneringen med en målscore på hele 45-0.

Så er der scoret.

Efter finalesejren blev der jublet, men Brøndby sender også en venlig tanke til finalemodstanderen fra Tåsinge:

”Efter selv at have tabt 2 finaler i indendørs fodbold, så kender vi godt til skuffelsen, når man har været så tæt på. Husk at fokusere på alle de ting der blev gjort rigtigt på vejen til finalen,” skriver Brøndby på sin hjemmeside.

På Tåsinge tager man nederlaget med oprejst pande. Brøndbys sejr var fortjent, konstaterer træneren på klubbens hjemmeside:

”Brøndby vandt en fortjent 1-0 sejr. Og tillykke til dem. Dog vil jeg sige, vi kan alså godt med lidt held putte 1 ind i sidste del af anden halvleg, ja og så havde det været straffe. Men dette er hypotetisk. Vi tager sølvet med glæde og endnu en taske til samlingen.
Dette har været en super weekend. Jeg synes faktisk, at vi vandt sangkonkurencen. Dejligt, at I ikke er bange for at synge igennem!,” lyder trænerens besked til spillerne 🙂

Hvem var det, der vandt.... Foto: Brøndby IF