Lotte Troelsgaard fra OB til KoldingQ

0
1394
Lotte Troelsgaard i kamp for OB. Nu skifter hun til KoldingQ. Foto: Steen Trolle
Lotte Troelsgaard i kamp for OB. Nu skifter hun til KoldingQ. Foto: Steen Trolle

Angriberen Lotte Troelsgaard Nielsen fortsætter fodboldkarrieren i KoldingQ. Lotte Troelsgaard skiftede sidste år fra SønderjyskE til OBs 3F Liga-kvinder, men nu har hun taget springet videre til Kolding.

”Jeg studerer i Kolding og bor kun 20 minutter derfra, så det bliver meget nemmere for mig nu. Samtidig synes jeg at Kolding har fået stablet et godt hold sammen,” siger Lotte Troelsgaard til FODBOLD FOR PIGER.

Den 23-årige angriber, der er tvillingesøster til landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard, tror på, at hun kan udvikle sig yderligere som spiller i KoldingQ:

”Der er mange gode talenter i KoldingQ, og jeg forventer, at vi kommer i top fire. Jeg tror, at vi får en spændende sæson med mange nye udfordringer og personligt regner jeg at komme til at score hel del mål,” siger Lotte Troelsgaard, der kan få debut for sin nye klub på fredag, hvor KoldingQ hjemme møder Skovbakken.

KoldingQs træner Kim Foder kalder Lotte Troelsgaard for en “ekstremt målfarlig spiller”:

“17 mål for OB i sidste års grundspil gav Lotte en 4. plads på topscorerlisten og i kvalifikationsspillet nettede hun fem  gange og fire gange i 3F Cup’en, og det håber vi da, at hun kan gentage hos os i KoldingQ”, siger han i en pressemeddelelse.