OB-træner efter 0-7 mod Brøndby: Det gik lidt som forventet

0
741
Theresa Nielsen jubler efter sin scoring til 4-0.
Theresa Nielsen jubler efter sin scoring til 4-0.

”Vi tager lidt vores første tre svære kampe som en videreførelse af vores forberedelser til sæsonen”.

Sådan siger OBs nye cheftræner Thomas Hansen, som søndag måtte indkassere et 7-0-nederlag på udebane mod Brøndby i sin første kamp som 3F Liga-træner.

Efter en regulær opvisning af Brøndby, som var foran 6-0 efter første halvleg, fik den nye OB-træner et første fingerpeg om sit holds styrke. Og han var ikke særlig overrasket over, at OB ikke kunne stå distancen mod danmarksmestrene:

”Vi havde selvfølgelig håbet på et bedre resultat og at vi kunne byde Brøndby mere op til dans. Men vi har et ekstremt ung hold, hvor der er flere spillere, der ikke spillet 3F Liga før. Derfor havde jeg ikke forventet, at vi kunne gå herover og vinde,” siger Thomas Hansen.

Foto: Steen Trolle

Kom under stort pres

Brøndby satte turbo på fra starten, og landsholdsangriberen Sanne Troelsgaard, som er tilbage i Brøndby efter et år i Skovbakken, scorede tre gange inden pausefløjtet:

”Vi kom under et meget stort pres i første halvleg, hvor de kom med fuldt drøn og hvor vi overlod for meget af initiativet til dem. I anden halvleg får vi lidt mere styr på tingene, vi kommer længere frem på banen og får presset Brøndby lidt tidligere i deres bagkæde og midtbane. Så vi kan tage en del med fra anden halvleg, og så får vi rigtig meget fysisk ud af sådan en kamp her,” siger Thomas Hansen.

Turbulent opstart

Han tiltrådte som cheftræner i starten af juli og har op til sæsonstarten måtte sige farvel til flere nøglespillere, blandt andet Karoline Schmidt Nielsen (til Fortuna Hjørring), Line Munk Nielsen (til Skovbakken) og senest Lotte Troelsgaard. Sidstnævnte har meddelt i denne uge, at hun stopper i OB:

”Det har været lidt af en svingdør i Ådalen. Vi har mistet flere spillere, jeg er selv ny i gamet og kommet til ret sent, og vi har ikke fået helt så mange nye spillere, som vi havde håbet på. Derfor har vi ikke formuleret en målsætning for sæsonen endnu. Vi skal vide lidt mere om, hvor vi står og tager derfor de tre første og svære kampe mod Brøndby, Fortuna og Skovbakken som en videreførelse af forberedelserne,” siger OBs træner.

KAMPFAKTA

Brøndby IF-OB 7-0

  • 1-O: Anja Thorsen
  • 2-0: Sanne Troelsgaard
  • 3-0: Sanne Troelsgaard
  • 4-0: Theresa Nielsen
  • 5-0: Emma Madsen
  • 6-0: Sanne Troelsgaard
  • 7-0: Mia Brogaard

    OB havde svært ved at komme forbi Brøndbys stærke bagkæde.