OB fik sit første point i 3F Ligaen

0
889
OB jubler efter en scoring mod Taastrup FC i sidste sæson. I dag kunne de juble igen. Arkivfoto

I femte forsøg lykkedes det lørdag OB at hente sit første point i 3F Ligaen. På udebane mod Taastrup FC blev det til 1-1. Mille Knudsen bragte fynboerne foran i det 64. minut, men 13 minutter senere fik Taastrups Julie Tavlo udlignet til slutresultatet 1-1.

”En offday” skriver Taastrup FC på sin facebookside. Resultatet betyder, at Taastrup, som har været sæsonens store overraskelse, rykker ned på tredjepladsen. Andenpladsen overtages af Fortuna Hjørring, som lørdag vandt en storsejr på 5-0 ude over Skovbakken.

3F ligaen føres fortsat af Brøndby, som vandt 4-0 ude over B1913. Der gik dog en time, inden Brøndby fik scoret det første mål, for B1913 ydede god modstand, især i 1. halvleg:

” Brøndby sad på chancerne, men vi havde også enkelte dybe bolde, som med lidt større præcision ville have kunnet endt med en friløber. Vi leverede en absolut godkendt indsats mod en klassemodstander,” skriver B1913s træner Helge Thomsen på klubbens hjemmeside.

I de to sidste kampe blev det til BSF-sejr på 3-0 hjemme over KoldingQ, mens B93/HIK/Skjold spillede uafgjort 1-1.