U16: Fight og fysik da Brøndby slog Taastrup FC

0
952
Taastrup-angriberen Daniela Krum i duel med Brøndbys anfører Cecilie Altmann.
Taastrup-angriberen Daniela Krum i duel med Brøndbys anfører Cecilie Altmann.

”En rigtig fed kamp. Det er den slags kampe, vi gerne vil spille nogle flere af”.

Sådan lød vurderingen fra Brøndbys U16-træner Christina Jensen, da hun lørdag eftermiddag gjorde regnskabet op efter 2 x 40 minutters hård og tæt fight ude mod Taastrup FC i den bedste sjællandske U16-række.

1-0 .til Brøndby

Brøndby vandt 4-2, men det var ikke sejren, der vakte størst jubel hos Brøndby-træneren. Det var spillet og de intense dueller, som gav både spillere, trænere og de mange forældre-tilskuere en underholdende kamp.

”Det er to hold, som står rigtig godt til hinanden, som vil noget af det samme og med mange dygtige fodboldspillere. Der var meget fysik i kampen, men der var også meget godt spil,” konstaterede Christina Jensen.

Taastrups U16-træner Kim Hansen var enig med sin trænerkollega i, at det var en kamp med både fysik og fodboldspil på højt niveau:

Taastrup har reduceret.

”Vi var lidt uheldige i vores omstillingsspil, hvor Brøndby får nogle friløbere og scorer. De er hurtigere end os i omstillingsspillet, og det er noget af det, vi skal arbejde med. Men jeg var godt tilfreds med vores pasningsspil i dag. Her får vi vist, at vi sagtens kan være med,” sagde Kim Hansen.

Brøndby kom på 1-0 i første halvleg og fik udbygget føringen kort ind i anden halvleg. Derefter kom Taastrup FC på måltavlen, inden Brøndby fik scoret yderligere to mål. Fem minutter før tid  Taastrup fik reduceret til slutresultatet 2-4.

Med resultatet er Brøndby tilbage på førstepladsen med 10 point efter fire kampe, ét point foran Taastrup FC. Brøndby tager i næste runde mod BSF hjemme, mens Taastrup FC på udebane møder B73 Slagelse.

I lørdagens anden kamp i rækken vandt Hillerød 5-1 ude over BSF.

Hurtige omstillinger gav flere Brøndby-chancer.