U18: Brøndby og Horsens delte point i tæt opgør

0
1025
Brøndby og Horsens udvekslede masser af dueller i 2-2-kampen. Foto: Steen Trolle
Brøndby og Horsens udvekslede masser af dueller i 2-2-kampen. Foto: Steen Trolle

Brøndbys U18 DM-træner Rene Nielsen har stadig til gode at vinde en kamp over Horsens SIK. Lørdag blev det 2-2 hjemme over jyderne, og dermed har Rene Nielsen indtil videre kun prøvet at tabe og spille uafgjort mod Horsens, som i sidste sæson blev nummer to efter netop Brøndby.

”Horsens er bare ikke vores favoritmodstander,” konstaterer Rene Nielsen med et grin.

Brøndby kom ellers foran 1-0 på et mål af Simone Christensen allerede efter et kvarter. Men så scorede Horsens-spillerne Elisabeth Lange og Signe Schioldan, så gæsterne kunne gå til pause med en 2-1-føring. 20 minutter inde i anden halvleg fik Tina Lindstrøm udlignet til slutresultat 2-2, og dermed er Brøndby foreløbig alene i spidsen med 13 point, mens Horsens er på fjerdepladsen med syv point.

”Det var et fair resultat. Vi præsterer ikke tilstrækkeligt som hold, og det er Horsens fortjeneste, at vi ikke gør det. De er godt hold, der står godt på banen, er rigtig gode i omstillingerne og vinder mange dueller på deres vilje,” siger Brøndbytræner Rene Nielsen.

Horsens: 2-2 et fair resultat

Horsens assistenttræner Brian Nielsen finder også resultatet fair:

”Vi havde en kæmpe chance til sidst, og det er selvfølgelig ærgerligt, at den ikke bliver udnyttet. Men ellers er vi tilfredse. Brøndby har en lille overvægt i spillet, men chancemæssigt er det en meget lige kamp, så 2-2 er et meget fair resultat,” siger Brian Nielsen.

Horsens SIK har været gennem en stor udskiftning i spillertruppen, og har ændret strategi forud for den nye sæson, hvor der primært satses på spillere fra egne rækker til U18 DM-truppen.

”Vi er startet fra nul af, for vi har jo næsten skiftet ud på alle pladser. Men det går stødt fremad. Både spille- og resultatmæssigt,” siger Brian Nielsen.

De øvrige kampe i U18 DM-ligaen spilles søndag.

Se flere fotos af kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Signe Schioldan har bragt Horsens foran 2-1. Foto: Steen Trolle