U18: Thisted på førstepladsen / Skovbakken fik første sejr

0
782
Skovbakken fik sæsonens første sejr mod OB. Foto: Jacob Jørup
Skovbakken fik sæsonens første sejr mod OB. Foto: Jacob Jørup

Thisted FC spillede sig søndag op på førstepladsen i U18 DM-ligaen, da det blev til en 2-0-sejr ude over Næsby. Thisted har dermed 13 point ligesom Brøndby, men nordjyderne har en bedre målscore end de forsvarende mestre.

Også BSF og Fortuna Hjørring rykker mod toppen. BSF vandt søndag 3-0 ude over Team Viborg, og Fortuna Hjørring slog hjemme Varde med 4-1. Dermed er BSF på tredjepladsen med 11 point, mens Fortuna Hjørring indtager den aktuelle fjerdeplads med ni point.

I weekendens to sidste kampe blev det til 1-1 mellem Vejle og KoldingQ og 0-2 i Odense, hvor  OB tog imod Skovbakken. Sejren i Odense var Skovbakkens første i sæsonen, og den udløste jubel efter slutfløjtet:

”Det var nogle meget glade spillere, der endelig kunne lade sejrssangen runge her i 5. spillerunde – lad det bare blive en vane,” som Skovbakken beretter i sit kampreferat.

Det holdt ellers hårdt, takket være storspil i OB-målet af Cecilie Storgaard. Men efter talrige misbrugte chancer scorede Siv Jørup det forløsende mål fire minutter før tid, og i overtiden blev sejren slået fast med et debutantmål, da Emilie Thidemann, som netop er rykket op fra Skovbakkens andethold, gjorde det til 2-0.

Læs også: Brøndby og Horsens delte point i tæt opgør