U18 DM-hold holder kampformen ved lige på fynsk efterskole

0
1140
Efterskolen ved Nyborg tæller i øjeblikket flere U18 DM-spillere.

50-60 af landets bedste U18-piger tager på efterskole de næste tre dage. For andet år i træk har  Efterskolen ved Nyborg (EVN) nemlig inviteret til træningsturneringen EVN Cup, som i år samler U18 DM-holdene fra OB, BSV og Næsby, der alle har U18 DM-spillere på den fynske idrætsefterskole.

”Så det bliver ikke kun en weekend i fodboldens tegn men også et glædeligt gensyn med nuværende holdkammerater,” fortæller Søren Madsen fra Efterskolen ved Nyborg.

Der er kamppause i U18 DM-ligaen i weekenden, og derfor er EVN en god anledning for de tre U18 DM-hold til at få finpudset nogle detaljer og til at holde kampformen ved lige. Og for pigerne på Efterskolen ved Nyborg er weekenden en spændende mulighed for at blive prøvet af mod nogle af landets bedste hold. Flere af Nyborg-spillerne kender dog niveauet ganske godt – efterskolens hold tæller blandt andet spillerne Mette Blok (Næsby), Sarah Grønager (BSF), Pernille Hansen (Hillerød) samt Cecilie Storgaard og Emilie Toftbjerg (OB).

Hvert hold spiller tre kampe a 2 x 30 minutter i løbet af de tre dage, hvor spillerne bor på efterskolen. Ud over fodbold og hygge får pigerne også et oplæg om at gå på efterskole. Budskabet er her, at det sagtens kan lade sig gøre at gå på efterskole og spille fodbold på højeste niveau på samme tid.

Programmet for EVN Cup er følgende:

Fredag d. 28. sept.:
EVN – Næsby kl. 16.30
OB – BSF kl. 17.45

Lørdag d. 29. sept.:
Næsby – BSF kl. 11.00
EVN – OB kl. 17.45

Søndag d. 30. sept.:
Næsby – BSF kl. 09.00
OB – Næsby kl. 10.20