BSF VANDT TOPDYST I THISTED

0
814

Spændingen er skærpet i toppen af U18 DM-ligaen, efter at BSF lørdag vandt topopgøret ude mod førerholdet Thisted med 3-1. Kun to point adskiller nu de to hold inden næste weekend, hvor de to hold spiller deres sidste kampe inden vinterpausen. Her møder BSF hjemme bundholdet Varde, mens Thisted skal til Kolding.

BSF dominerede lørdagens kamp i Thisted, hvor gæsterne især var stærke i første halvleg. Tanya Arngrimsen bragte BSF foran allerede efter tre minutter, og samme Tanya Arngrimsen fik senere underkendt et mål i første halvleg, hvor et stærkt BSF forsvar lukkede effektivt ned for Thisteds offensiv.

”Jeg synes vi spiller en rigtig god første halvleg. Thisted spiller meget med lange bolde, som vores forsvar har godt styr på, og vi gør det bedre med bolden, og det er i det hele taget en første halvleg på vores præmisser,” lyder BSF-træner John Fromans analyse i telefonen på vej hjem i toget fra Thisted.

I anden halvleg kommer BSF til gengæld under hårdt pres det første stykke tid. I en vind, der er så iskold, at dommeren tillader spillerne at tage træningstrøjer på indenunder deres kamptrøjer, bliver BSF med John Fromans ord ”spillet ud af banen de første 8-10 minutter”.

Thisted kommer da også på 1-1 ved Malene Sørensen i det 70. minut, men BSF begynder igen at røre på sig, og i det 79. minut gør Julie Novak det til 2-1 på en effektiv BSF-kontra. Fire minutter senere udbygger Pernille Elmark føringen til 3-1.

”Set over hele kampen synes jeg det var fortjent, at vi vandt. Det virkede som om, at vi ville det lidt mere, var lidt bedre forberedt og havde lidt flere facetter at spille på,” mener John Froman, som kalder sejren vigtig:

”Hvis vi havde tabt i dag, så havde vi måske udspillet vores chance i guldkampen, så det her resultat er vigtigt for rækken,” siger BSF-træneren.

I lørdagens anden kamp vandt Horsens SIK hjemme med 4-2 over Vejle. Søndag spilles følgende kampe: OB-Hillerød, Skovbakken-Team Viborg, Fortuna Hjørring-Næsby og Varde-Brøndby.

Thisted er tæt på, men BSFs målmand får grebet sikkert ind. Fotos: Henrik Sletting, BSF