BSF TÆT PÅ POINT I BRØNDBY

0
951

Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF) måtte endnu engang forlade banen som tabere, da holdet lørdag spillede lokalopgør i 3F Ligaen ude mod topholdet Brøndby. Men det var tæt på, at BSF havde taget mindst et point med hjem til Ballerup.

Den tidligere Brøndby-spiller Annah Senyondwha bragte nemlig BSF foran i første halvleg, og 1-0 var stillingen langt ind i anden halvleg, inden det lykkedes Brøndby at score de to gange, som sikrede 2-1-sejren og de tre point. Julie Rydahl stod for udligningen i det 64. minut, og Mia Brogaard sørgede for sejrsmålet kort før slutfløjtet.

Annah Senyondwha har gjort det til 1-0.

BSFs u19-landsholdsmålmand Josefine Alberts sørgede med flere store redninger for spændingen i kampen, og hun blev efterfølgende kåret til kampens spiller. En stor personlig triumf for Josefine Alberts, der i sidste sæson blev U18 DM-mestre med Brøndby.

”Det er selvfølgelig et stort skulderklap at blive kampens spiller, og det er vel den bedste kamp, jeg har spillet, men det kan jeg ikke bruge til så meget lige nu. Det er en bitter fornemmelse, at vi taber,” sagde Josefine Alberts efter kampen til Kanal Sport.

BSFs træner Denni Conteh var også skuffet efter kampen, som var BSFs niende nederlag i efteråret:

”Det er ikke rigtig vores sæson, vi har ikke de små marginaler med os. Men stort cadeau til pigerne for indsatsen i dag, de kæmper bravt for det,” sagde Denni Conteh til Kanal Sport.

BSF er på syvendepladsen med fem point op til den fjerdeplads, der giver adgang til slutspillet.

”Jeg føler helt klart, at vi har niveauet til slutspillet. Så nu skal vi vinde de kampe, der kan sikre os slutspilspladsen,” sagde Denni Conteh til Kanal Sport.

I de øvrige kampe vandt Fortuna Hjørring med stensikre 6-0 over Taastrup, OB slog B93-HIK-Skjold med 2-0 og  Vejle tabte hele 2-7 til KoldingQ. Søndag spilles rundens sidste kamp, når Skovbakken hjemme møder B1913.

FOTO ØVERST: To af kampens målscorere: Annah Senyondwha og Mia Brogaard. Foto: Steen Trolle

Årets kvindelige fodboldspiller i Danmark, Theresa Nielsen, blev før kampen ønsket tillykke med titlen af Brøndbysponsor Benny Winther.