OB får ny U18 DM-træner

0
1541

Når OBs U18 DM-kvinder lørdag møder Brøndby på udebane, så er det ikke kun holdets sidste kamp før vinterpausen. Det er samtidig Andreas Bechs sidste kamp som cheftræner.

Efter fem år som træner i U18 DM-truppen, heraf to år som cheftræner, har Andreas Bech valgt at stoppe pr. 31. december for at søge nye udfordringer. I stedet overtager den nuværende U15 1-træner Ulrik Bredegaard posten som U18 DM-cheftræner.

”KvindeElite ledelsen takker Andreas for mange års tro tjeneste, samt hårdt og loyalt arbejde. Andreas har været et flot ansigt på pigefodbolden i OB og der er mange, både spillere og kollegaer, der har nydt godt af hans engagement, evner og selskab. Tusind tak,” skriver klubben på sin hjemmeside.

Andreas Bech var assistenttræner under Jesper Eriksen, inden han for to år siden blev udnævnt til cheftræner. Det er ikke blevet til medaljer i cheftrænertiden, men Andreas Bech kan blandt andet glæde sig over, at 10 spillere fra U18 DM-truppen har fået debut på OBs 3F Ligahold i løbet af de sidste to år.

”Skal eventyret derfor have en overskrift kunne denne passende være spillerudvikling. Stor ros for dette,” skriver klubben.

Andreas Bech vil endnu ikke løfte sløret for sine næste fodboldplaner. Han afslører dog, at de ikke har med pigefodbold at gøre.

Samtidig med Andreas Bech stopper assistenttræner Kristian Mølmer. Han skifter til OBs U19 drenge mesterhold.

FOTO: Andreas Bech stopper ved årsskiftet efter to år som cheftræner for OBs U18 DM-hold.