BSF INDHENTER THISTED EFTER SEJR OVER VARDE

0
1061

Med en historisk hurtig scoring fik Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) lørdag sparket sig helt op i toppen af U18 DM Ligaen.

Bare syv sekunder inde i hjemmekampen mod Varde kom BSF foran 1-0 på et mål af Tanya Armgrimsen og senere i første halvleg blev det 2-0 på et mål af Julie Nowak, inden Vardes Jane Nielsen fik reduceret direkte på et frispark få sekunder før slutfløjtet.

Kampen sluttede dermed med en 2-1-sejr til BSF, og da Thisted samtidig måtte nøjes med 2-2 ude mod KoldingQ, så har både BSF og Thisted nu 32 point. Thisted fører dog stadig takket være en langt bedre målscore.

Trods sejren var BSF-træner John Froman ikke tilfreds med indsatsen i lørdagens hjemmekamp. Jo, der blevet spillet rigtig god BSF-fodbold i store dele af første halvleg, siger cheftræneren, men efter pausen gik BSF’erne ned i tempo, og det gav Varde langt mere plads.

”Vi spiller skidt, langsomt og uden ide i anden halvleg. Der er en situation, hvor vi er fem mod tre, men hvor bolden ender med at løbe ud over Vardes baglinje, og det er meget sigende for vores spil i anden halvleg. Der mangler noget kreativitet. Vi prøver så at rykke rigtig meget rundt på holdet, men får ikke rigtig momentum i kampen igen,” siger John Froman.

“Vi vinder igen en halvleg over BSF”

Vardes cheftræner Anders Hørkjær var knap så ærgerlig over sit holds indsats. Varde er absolut bundhold med bare ét point, og derfor var det bedre en forventet, at Varde kunne nøjes med et nederlag på 1-2:

”Jeg synes vi spiller en god kamp. Vi er presset i første halvleg men kommer godt med i anden halvleg, og det er en forhøjelse, at vi igen vinder en halvleg over BSF. Desværre kom vores mål for sent. Så jeg fortryder, at vi valgte at satse så sent. Det burde være sket noget før,” siger Anders Hørkjær.

Varde har haft et vanskeligt efterår med trænerskift efter fem kampe, mange skader, ny spillestil og et meget ungt hold. Derfor kan vestjyderne godt leve med, at de nu går til vinterpause med et sølle point og en målscore på 10-51.

”Pigerne kan godt kan se, at vi er ved at bygge et godt hold op, som først skal toppe efter sommerferien. Vi  havde forudset at vi ikke ville få ret mange point i denne sæson. Så vi ser frem mod næste sæson og glæder os over, at det overordnet set går frem fra kamp til kamp,” siger Anders Hørkjær.

I lørdagens øvrige kampe vandt Næsby 1-0 over Skovbakken, KoldingQ og Thisted spillede 2-2, Hillerød og Fortuna fik 1-1 og Brøndby slog OB hjemme med 5-2.

Se flere fotos fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.

Varde jubler efter sin scoring til 1-2. Foto: Steen Trolle