Carlos skifter fra Malmø til Brøndby

0
759

Endnu en dansk landsholdsspiller er på plads i Brøndby. Det drejer sig om forsvarsspilleren Christina ”Carlos” Ørntoft, der efter fire år i den svenske storklub LdB FC Malmø, har skrevet kontrakt med Brøndby, hvor hun spillede, inden hun rykkede til Sverige.

”Jeg er meget glad for atter at skulle optræde i gult og blåt. Jeg har haft 4 fantastiske år på et meget stærkt hold og i en tæt liga, hvor jeg har udviklet mig som spiller. Jeg håber derfor, at jeg med både erfaring og mine fodboldmæssige kompetencer kan bidrage til at jeg sammen med mine nye holdkammerater kan være med til at indfri klubbens ambitioner og målsætninger om nye danske mesterskaber, pokalmesterskaber og ikke mindst succes i Champions League,” siger hun til Brøndbys hjemmeside.

Formanden for Brøndbys kvindeafdeling kalder Ørntoft og Brøndby for ”et perfekt match”:

”Vi er meget glade for at være nået til enighed med Carlos om en kontrakt med Brøndby IF. Hun er en fantastisk dygtig spiller, der udviser både vilje og ærgerrighed, så hun passer perfekt ind sammen med den øvrige trup,” siger han til brondbyif.net

Christina Ørntoft får trøje nummer 19. Hun starter i klubben efter nytår. Forinden skal Carlos og de øvrige landsholdsspiller til Brasilien, hvor landsholdet i de næste par uger deltager i en fire nationers turnering med Brasilien, Mexico og Portugal.

FOTO: Christina “Carlos” Ørntoft er tilbage i Brøndby efter fire år med svensk topfodbold.