BRØNDBY TÆT PÅ TOPPEN EFTER SEJR OVER KOLDING

2
842

De forsvarende U18 DM-mestre fra Brøndby er nu bare én scoring fra medaljepladserne, efter at holdet lørdag vandt 3-1 hjemme over KoldingQ.

I et jævnbyrdigt opgør kom KoldingQ foran efter cirka 15 minutter, men Brøndby udlignede kort efter, og på to scoringer i anden halvleg sikrede Brøndby sig de tre point. Brøndby går dermed på vinterpause med 32 point – samme point som Thisted og BSF på anden- og tredjepladsen og to point efter Næsby, som lørdag spillede sig op på førstepladsen med sejr en over Fortuna Hjørring i den anden udsatte kamp. Kun en målscore, der er ét mål dårligere end BSF, holder Brøndby ude af top tre.

”Det var en fed fodboldkamp med to hold, der turde spille fodbold. Det er den slags kampe, der udvikler spillerne,” siger Brøndbys træner Rene Nielsen.

”Første halvleg var en meget fysisk kamp mellem to hold, der stod godt til hinanden, og med meget spil midt på banen. I anden halvleg blev vi skarpere og fik mere bredde i vores spil,” siger han.

”Fantastisk efterår”

Han roste sine spillere efter kampen. Ikke kun på grund af dagens sejr men på grund af hele efteråret, hvor Brøndby har formået at spille sig tilbage til toppen trods stor udskiftning i truppen. 10 spillere fra den “start-14er”, som Brøndby havde før sommerferien, har således forladt truppen:

”Det er et helt igennem fantastisk efterår pigerne har præsteret. Mange af spillerne har løftet sig et niveau eller to, og de har rykket sig meget taktisk. De forstår vores spilsystem, løbemønstre osv., og der er nogle profiler, der er trådt i karakter,” siger Rene Nielsen.

Han ser dog stadig Thisted, BSF og Næsby som stærkere hold:

”Men vi er så tæt på, at vi godt kan slå dem. Men set over en sæson, er de bedre end os,” siger han.

Brøndbyspiller skade

Midt i glæden over lørdagens sejr var Brøndbys trænere og spillere dog også påvirket af en voldsom skade, som få minutter efter kampstarten ramte holdkammeraten Simone Christensen, der for få måneder siden kom tilbage efter en længere pause på grund af en korsbåndsskade. Efter et hændeligt uheld måtte Simone Christensen bæres fra banen med knæskade og hun blev senere i halvlegen hentet af en ambulance:

”Hun bliver undersøgt mandag eller tirsdag på en privatklinik. Vi krydser alle sammen fingre for at det går godt, for det ville være helt urimeligt, hvis Simone skulle have en ny lang skadespause,” siger Rene Nielsen.

Se flere billeder fra kampen på FODBOLD FOR PIGERs facebookside.