Årslevs U15-piger vandt Fyns største indendørsstævne

0
1233
Vinderne fra Årslev: Emma Kjær, Emma Alber, Stine Kjærgaard, Michele Hannibaldsen, Emma Sørensen og Karoline Egsvang.

Sådan ser seks glade piger ud efter at have sejret i finaleslutspillet ved Fyens største indendørsstævne.

De seks piger kommer fra Årslev Boldklubs U15-hold, og de gik hele vejen ved Fyens Stiftstidendes store indendørsstævne, som blev afviklet i juleugen i Odense Idrætshal.

I den afgørende kamp blev Fraugde slået med 5-4. Uafgjort havde været nok for Årslev-pigerne, som forinden havde slået Faldsled Svanninge og Marienlyst med hhv. 1-0 og 2-1 i slutspillet.

Finalestævnets store spiller blev Michele Hannibaldsen fra Årslev, som er med i DBUs U15-samling.

Årslevs vinderhold, der i efterået vandt mesterrækken på Fyn, trænes af Flemming Knudsen og Kent Hannibaldsen.

HAR DIT HOLD OGSÅ VUNDET ET STÆVNE? Send nogle facts (navne, resultater osv.) og foto til redaktion@fodboldforpiger.dk