BSF varmer op mod Malmø, Brøndby og Taastrup

0
739

3F Liga-kvinderne fra Ballerup-Skovlunde Fodbold (BSF) vil testes mod de bedste, når der skal varmes op til forårssæsonen.

Holdet starter træningen op på tirsdag og forude venter træningskampe mod de tidligere svenske mestre LdB FC Malmö og mod de danske mestre og 3F Ligaens førerhold Brøndby.

Desuden er der aftalt træningskampe mod 3F-kollegerne fra Taastrup FC og mod Kristiansstad, som har den danske landsholdsangriber Johanna Rasmussen på holdet. BSF har desuden planer om endnu et par træningskampe, som endnu ikke er aftalt.

Første træningsdag på tirsdag bliver i øvrigt også en test. BSF får besøg af lektor Peter Krustrup fra Institut for Idræt og Ernæring, som sammen med sit team vil lave en fysisk test af BSF-spillerne. Testen, som gennemføres i Topdanmark-hallen, består af hhv. en spring-test, en sprint-test og en løbetest, en såkaldt bip-test.

FOTO: BSF har efterhånden tradition for at spille træningskamp i vinterpausen mod LdB FC Malmø. Billedet her er fra en kamp i januar 2012 på BSFs baner i Ballerup. Foto: Steen Trolle