Hillerød efter første test: Vi er hvor vi skal være nu

0
851
Hillerød i blåt havde bedst fat i spillet i anden halvleg, mens BSF i hvidt dominerede første halvleg. Foto: Steen Trolle


Hillerød GI Damefodbolds U18 DM-hold tabte søndag årets første træningskamp med 3-1 til ligakonkurrenterne fra Ballerup Skovlunde Fodbold (BSF). Men træner Frank Viggo Rasmussen er godt tilfreds med udbyttet af kampen på BSFs kunstgræsbane, hvor hjemmeholdet scorede tre gange i første halvleg,mens Hillerød scorede sit ene mål i anden halvleg.

”Efter første halvleg, hvor vi havde lidt problemer og nok så lidt rustne ud ved de to første scoringer, så fik vi lavet nogle justeringer og fik spillet til at fungere godt efter pausen, hvor vi havde fire hundrede procents chancer,” fortæller Frank Viggo Rasmussen – og tilføjer:

”Vi har vel har flere chancer i det første kvarter af anden halvleg, end vi havde i hele den kamp, som vi spillede mod BSF i efteråret”.

Hillerøds U17-landsholdsspiller Simone  Andersen. Foto. Steen Trolle
Hillerøds U17-landsholdsspiller Simone Andersen. Foto. Steen Trolle

Har rykket sig fysisk

Hillerød har haft godt gang i den solide fysiske træning i januar, fortæller Frank Viggo Rasmussen:

”Pigerne har de seneste uger haft nogle ekstra fysiske træningspas, og den tungere træning kunne godt mærkes i kampen. Men man kunne også se, at flere af spillerne har rykket sig fysisk i forhold til efteråret, og i det hele taget synes jeg, at det kører efter planen, og at vi er der, hvor vi gerne vil være på nuværende tidspunkt,” siger han.

Tester sig mod topholdene

Hillerød spiller næste træningskamp på søndag kl. 13 ude mod de forsvarerende mestre fra Brøndby, og ugen efter gælder det Næsby, som lige nu fører U18 DM-ligaen.

”Pigerne syntes det var lidt hårdt at skulle lægge ud i den første træningskamp mod rækkens nummer to i dag, men vi kan lige så godt få målt os mod de bedste fra starten, så vi kan se, hvor vi ligger, ” siger Frank Viggo Rasmussen, som understreger, at oprykkerne ikke har ambitioner om at blande sig i toppen i år.

”Målsætningen er at lære og at stabilisere os i rækken. Men kampen mod BSF viste, at vi fortsætter derfra hvor vi slap i efteråret”.

Oprykkerne fra Hillerød ligger på 9. pladsen i ligaen efter tre sejre og tre uafgjorte i efterårets 14 kampe.

Foto: Steen Trolle
Foto: Steen Trolle