U16: Brøndby vandt stævne i Norge

0
1692
Brøndbys U16-piger efter søndagens finalesejr i Asena Cup i Bergen. Foto: Tommy Bo Nielsen
Brøndbys U16-piger efter søndagens finalesejr i Asena Cup i Bergen. Foto: Tommy Bo Nielsen
Brøndbys U16-piger efter søndagens finalesejr i Asena Cup i Bergen. Foto: Tommy Bo Nielsen

Brøndbys bedste U16-piger landede søndag aften i Kastrup med et sæt skinnende, norske guldmedaljer om halsen. Holdet, der fører den sjællandske Elite 1-række, havde brugt en kamppause i weekenden på at deltage i elitestævnet Åsane Cup i Bergen, og turen til den norske vestkyst gav fuld bonus.

Lørdag blev det til 1-0, 2-2 og 1-0 i den indledende pulje, hvor modstanderne var Hetlevik, Egernsund og Gneist. Søndag formiddag blev semifinalen vundet med 1-0 over Gneist, og søndag eftermiddag blev guldet kørt hjem med en sikker finalesejr på 3-0 over Forus & Gausel.

Brøndby imponerede undervejs i turneringen med sit pasningsspil, som ligger langt fra den norske spillestil, der er præget af fysik og lange bolde op til angriberne. Især indsatsen i 2-2-kampen lørdag eftermiddag, blev bemærket. Her kom Egernsund foran med to mål, men de danske piger bevarede troen på tingene, og holdet fik spillet sig tilbage i kampen og sikrede sig det ene point.

Brøndby har to kampe tilbage i Elite 1-rækken, men holdet kan sikre sig guldet med bare ét point i den næstsidste kamp, som spilles tirsdag aften ude mod Lyngby.